Бербатов купонясва с Галя от „Сатен“ – без жена си

Димитър Бербатов

  Суперзвездата на родния футбол Димитър Бербатов е бил засечен в любопитна дамска компания миналия уикенд. Топ стрелецът на Фулъм“ забил в хитово заведение на торския бряг компанията на хореографката Галя Христова, по-известна като създателката на легендарния балет “Сатен“.

В момента нападателят плажува по бреговете на Слънчев бряг, където притежава огромен апартамент в тузарски комплекс. Там футболистът се усамотил с половинката си Елена, без двете им дъщери Деа и Елиа.

Петъчната вечер обаче стрелецът решил да изкара без жена си а с приятели. Половин час преди полунощ мъжката компания напълнила най-скъпото ВИП сепаре в „Бедрум“, предварително резервирано на името на звездата.

Галя от балет "Сатен

Едва ли е случайно, че същата вечер участие в клуба с балерините си имала „сатенката“ Галя. Светските хроники помнят, че навремето между Христова и Бербо припламнали искри по време на негово гостуване в „Шоуто на Слави“. След предаването Митко поискал да се запознае с примата на Дългия, снимали се за спомен, а след първата им среща, последвали и още.

Бербатов и свитата му пристигнали без нито един охранител, противно на очакванията, че ще ги загради поне половин дузина дебеловрати момци. „Тръгнаха си към 2,30 след полунощ. Бербо беше много кротък. Поръча си уиски „Чивас Ригъл“ и си отпиваше бавно-бавно цяла вечер. Да е изпил не повече от 2 стограмки“, твърдят купонджии, разпознали футболната звезда.

Следващата вечер Димитър отново бил гост на „Бедрум“, но този път в компанията на Елена. Двамата се наслаждавали на миксовете на най-добрия диджей за тази година DJ Mascota.

Неделния ден голмайсторът на „Фулъм“ не проспал, болен от махмурлук, а оползотворил с велокрос из алеите на Слънчев бряг. Въпреки че заради нетърпимите жеги Бербо се дегизирал със синкаво бомбе и слънчеви очила, италиански курортистки го разобличили. Оприличили го с неаполитански дон на мафията.

Това лято, за разлика от предишните две, футболистът удивил курортистите със скромното си поведение. Местни хора, ангажирани с поддръжката на комплекса, в който живурка, с удивление констатирали, че този път световноизвестният им гостенин не е придружен от въоръжена гвардия.

Миналия сезон мания за величие бе обзела Бербо, тогава все още футболист на „Манчестър Юнайтед“, и около него кръжаха яки младежи с дебели вратове. За превоз из курорта компанията ползваше луксозна лимузина, а цялата тази излишна показност и парадност направи изключително лошо впечатление.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *