Бербатов вдигна издръжката на баща си

Татко Бербо си живее като цар с 3000 паунда „пенсия" от Митко
Татко Бербо си живее като цар с 3000 паунда „пенсия“ от Митко

Бащата на Димитър Бербатов, Иван, си живее безгрижни старини за разлика от голяма част от българските пенсионери. Като съвестен син нападателят на „Фулъм всеки месец превеждал по сметката на татко си 3000 паунда, с които бившият футболист на „Пирин“ си живеел като истински бохем.

Димитър Бербатов баща Иван БербатовДоскоро Бербо захранвал стария Бербатов с хиляда паунда по-малко. „Но щом прочел в интернет, че животът у нас доста е поскъпнал, увеличил „пенсията“ на баща си“, издават близки до спортната фамилия.

Със сума, наполовината на издръжката на Иван, се задоволявала майката на Бербо – Маргарита. За разлика от бившия си съпруг, тя все още работи като старша сестра в болницата в Благоевград и всеки месец взима заплата. Маргото харчела по-скромно от парите на сина си и рядко си позволявала почивки из курортите за разлика от Иван, който всеки уикенд палувал из най-скъпите хотели из страната.

„Единствено на брат си Асен Митко не помага с пари. Вярно, една кръв са, но Бербо още не може да му прости, че омаскари фамилията покрай скандалите с наркотици и шофирането без книжка“, твърдят още запознати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *