Без майтап: Криско е новото попълнение на „Пайнер“

„Пайнер“ подписа договор с рапъра Криско!

Криско

Рапърът Криско подписа договор с поп-фолк компанията „Пайнер“, заявиха официално днес от компанията. С този нестандартен ход инж. Митко Димитров възнамерява да разнообрази и обогати жанровото представяне на музикалната си фирма, чийто имидж значително пострада след напускането на Андреа.

От сигурен източник „Сензация.нет“ научи, че хонорарът на Криско за едно участие като звезда на „Пайнер“ ще бъде фиксирано на 6 000 лева. Тази крупна сума ще го изравни по приходи с най-популярните изпълнители на „Пайнер“ – Галена, Ивана, Мария и Джена. С най-висок хонорар от 7 000 лв. за участие е Преслава. За същата сума пее и Анелия, но тя дели този хонорар с оркестър.

Първото участие на Криско като звезда на „Пайнер“ ще бъде по време на новогодишният концерт на „Пайнер“ в края на декември. Рапърът се е съгласил на „брак“ с чалгата по две причини: 1) Ще печели много повече, сравнено със сега, когато за да свързва двата края му се налага да журира и участва във всевъзможни риалити конкурси. И 2) – Имиджът му на сърдит рапър отдавна се е сринал, заради комерсиалните му залитания. Истинските фенове на хип-хоп-а у нас го схващат като чалгар. Което всъщност си е самата истина. Последните му проекти например са като две капки вода с новите парчета на „колежките“ от „Пайнер“. Като в някои отношения дори рапърът ги превъзхожда: В клиповете на Криско има повече чалга и силикон, отколкото в на повечето поп фолк звезди.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *