Бебо Халваджиян и бившата адреналинка Алекс вдигнаха приказна сватба

Бедрос Халваджиян и Алекс

  Туземска сватба си спретнаха на Малдивите адреналинката Алекс и синът на Маги и Кремена Халваджиян Бебо. Операторът от 3 години е гадже на танцьорката и връзката им става все по-сериозна с благословията на заможните родители на младежа. Те, изглежда, са готови дори да оженят сина си за блондинката и направили тренировка за целта по време на екзотичната си ваканция.

Щурата идея била на стилистката Кремена, която е известна със своята ексцентричност и ако се вярва на думите й, младите дори се дърпали от импровизирания за туристи олтар. Тя обаче

Синът на Маги и Кремена взел Алекс за булка на туземска церемония

се похвали, че все пак успяла да ги навие да си направят шоу и дори публикува снимка от събитието в страницата си във Фейсбук.

Кремена лично нагласила Алекс в пола от бял шал. После адреналинката и Бебо изтърпели половинчасовата церемония, която се предлага за забава на туристите на самия плаж.

Подобна сватба миналата година си спретнаха и Николета Лозанова и Валери Божинов.

За разлика от плеймейт-ката и футболиста обаче младият Халваджиян и гаджето му нямат действителен брак, така че все още не се водят официално бракувани. Въпреки това Кремена се похвали, че са семейство. „Оженихме децата! Вече има ново семейство Халваджиян“, написа стилистката. От комента- рите на приятелите й пък стана ясно, че фамилията подготвя и истинска сватба с подпис в ритуалната зала. За кога е планирана тя обаче, остава загадка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *