Бг. звездите масово закъсаха с жилищата си! Виж най- фрапиращите случаи!

Камен Воденичаров

Притиснати от финансовата криза, много родни ВИП-ове се принудиха да разпродадат част от имотите си, за да оцелеят. Други пък все по-трудно изплащат ипотеките си и треперят да не останат без покрив. Трети, като Зуека, вече са на улицата, но причините са от личен характер.

Любовната авантюра на Васил Василев с асистент-режисьорката Анна Вичева му излезе солено. Заради изневярата „господарят на ефира“ трябваше да се изнесе от семейното жилище, което делеше с дългогодишната си житейска и сценична партньорка Нина Димитрова, и да се пренесе на квартира при любовницата си. Апартаментът, в който са вложени голяма част от спестяванията на Зуека, остана за бившата му половинка. Ако сега и фаталната Анна го натири, водещият като нищо ще се окаже на улицата, коментират го в арт средите.

Без жилище едва не остана миналата година и Милен Цветков. След като бе свален от национален ефир и се наложи за кратко да се прехранва в икономическата телевизия EBF, журналистът закъса с финансите. Мълви се, че той все по-трудно изплащал ипотеката си и заради забавените месечни вноски бил на ръба да загуби апартамента.

Зуека и Нина Димитрова

„Свършвам парите! Мога да остана на улицата“, откровено призна тогава неволите си телевизионерът. С връщането му в Нова телевизия обаче критичното положение бе овладяно.

Имотни неволи сполетели и Петя Буюклиева. Певицата и съпругът й Тони били прецакани от строителна пирамида и аха да се простят завинаги с мечтата за собствен дом.

Преди 15 години изпълнителката на „Жена на всички времена“ решила да инвестира спестяванията си и най-после да се сдобие със семейно гнездо. Оказало се обаче, че Буюклиева е дала парите си на строителна пирамида. Дълги години президентът на фирмата фантом Димитър Рагин протакал строежа, а за капак го намерили убит.

Петя Буюклиева

„През 1998 г. трябваше да се нанесем във въпросния апартамент, фирмата „Реалти“ фалира, президента й Димитър Рагин беше убит. Казаха, че се е хвърлил от някакъв мост в Елин Пелин, но по мое мнение не беше точно така. Всичко се случи през 2002 г., а ние трябваше да се нанесем в сградата през 1998-а. С трима наши съседи решихме да се понапънем. Мястото е прекрасно, близо до Южния парк. Трите семейства някак успяхме да довършим грубия строеж. След това наехме една фирма, която построи блока изцяло. С няколко свободни апартамента които останаха, се разплатихме с фирмата, като им ги приписахме. Всичко си заслужаваше, защото успях да направя жилището си модерно и уютно, дори си оборудвах собствена фитнес зала. В нея има всякакви уреди. Там ми е любимото място. Точно там поддържам ежедневно формата си. Няма нещо което да ми липсва. Там е като един спа център, който сама съм си направила. Аз съм домошар“, споделя гласовитата дама. И допълва, че съкооператорите й не били разследвани за смъртта на Рагин.

„Когато той почина, извикаха човек да приключи фирмата, преди тя да обяви банкрут. Радвам се, че поне ни върнаха документите, за да можем да продължим. Много дружно си живеехме с майсторите, които работеха по апартамента. Дори ходех непрекъснато да ги черпя. В 8 часа сутрин бях наравно с тях, понеже знаех, че ако не съм там, нещо няма да е както трябва, спомня си Буюклиева.

За разлика от нея колегата й Панайот Панайотов нямал шанса да се види новодомец. Изпълнителят на „Момчето, което говори с морето“ платил за апартамент, но строителите прибрали пачките и се изпарили. Строежа зарязали след първата копка. Певецът преглътнал измамата. Примирил се, тъй като не искал да трови живота си с безкрайни съдебни битки.

Панайот Панайотов

Без дом или поне с един дом по-малко в най-скоро време може да остане и Камен Воденичаров. От месец насам бившият кукувец трескаво търсел купувач на жилището си в идеалния център на София, твърдят запознати.

Кацко обявил свръхлуксозния си апартамент за светкавична продажба и затова му сложил занижена цена. Бил готов да се раздели с имота за 150 000 евро, защото кризата го притискала. Воденичаров продавал апартамента си заедно със скъпото му обзавеждане.

Колко луксозни са мебелите, видяха преди време зрителите на Нова телевизия. Апартаментът е 90 кв. м на ъгъла на ул. „Г. С. Раковски“ и бул. „Васил Левски“, точно срещу популярното заведение „Бай дъ уей“, бе показан в кулинарното шоу „Черешката на тортата“. Интериорът в дома на водещия е дело на дизайнер.

Жилището Камен купил преди 12 години. Малко са наясно, че имотът е общински и кукувецът го е взел почти без пари. Пленила го най-много панорамната гледка към Витоша и огромната камина.

„Никаква идея нямаме защо Камен иска да продава. Наскоро прави основен ремонт. Може би има спешна необходимост от пари кеш, или пък е решил да замине за чужбина, за което се канеше от доста време, още от периода в който продаде телевизия ММ“, коментират негови съседи.

В тв средите пък върви слух, че Воденичаров е купил къща в покрайнините на града и новата придобивка съвсем е изпразнила джобовете му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Бг. звездите масово закъсаха с жилищата си! Виж най- фрапиращите случаи!"

  1. link jokervip123   05.12.2023 at 0:11

    I love what you guys are usually up too. Such clever work and coverage!
    Keep up the awesome works guys I’ve included you guys to
    my personal blogroll.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *