Бащата на Михаил Билалов го зарязал като малък

Михаил Билалов

  Михаил Билалов е сред актьорите, на които хич не им харесва да са център на медийно внимание. Това е причината, поради която след всеки пореден сезон на сериала „Под прикритие“ той си вдига куфарите за Франция още преди камерите на снимачната площадка да са угаснали.

Колкото и да му е неприятно на екранния мафиот Джаро, личният му живот няма как да остане неприкосновен. Ето – сега пак изплуват неизвестни подробности за него. От тях става ясно, и преди да стане известен никак не му е било лесно.

Артистичността си Михаил Билалов наследява от майка си Анна Костова, която също е актриса. Нейната кариера обаче стига само до сцените на провинциални театри, зад чиито декори израства и малкият Мишо. „До петата си година бях обходил всички театри в Северна България. Пътувах с майка ми, повечето актьори по градовете ме познаваха“, разкрива малка част от детските си спомени Билалов.

Михаил Билалов с децата и съпругата си

Именно родителката му Анна е най-важната жена в живота му.

За него тя играла едновременно и ролята на баща, тъй като още като малък Мишо бил зарязан от биологичния си татко. Този факт и до днес продължава да тежи на Джаро, който никога, по какъвто и да е повод, не обелва дума за създателя си.

Темата е болезнена за него, затова той предпочита да говори само за майка си.

Това, че е отгледан от един родител, не е единствената драма в живота на Билалов. Когато баща му ги напуска, ролята на глава на семейството поема по-големият му брат Огнян. В онези години Мишо и батко му изграждат силна връзка помежду си.

Уви, съдбата е сурова към актьора и му отнема скъпия човек. Преди десетина години брат му умира, оставяйки болезнена рана в душата му. „Много ми липсва и досега, светла му памет!“, лаконично проронва Билалов в пристъпи на откровение пред приятели. Това обаче се случва рядко, той избягва и тази тема.

Обидата, нанесена от баща му, загубата на брат му и тежките условия на живот у нас в средата на 90-те карат Джаро да замине за Франция и да загърби актьорската си професия. В средиземноморската държава той завършва ландшафтна архитектура и среща чаровната японка Санае, която сбъдва мечтата му за задружно и щастливо семейство, дарявайки го с две дъщери.

Днес обаче фамилната идилия на Михаил Билалов с азиатката също е поставена на карта. Откакто е звезда в крими поредицата, Джаро е променен и дори старите му приятели се чудят на метаморфозата му. Докато снима в България, актьорът най-редовно се впуска в авантюри със засукани колежки от театъра или флиртува с почитателки. Разбира се, самият актьор отрича упорито слуховете за извънбрачните си афери. Че десетгодишният му брак с японката Санае обаче куца напоследък, се потвърждава категорично от всичките му приближени.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Бащата на Михаил Билалов го зарязал като малък"

  1. Pingback: gay dating oslo

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *