Башар Рахал с извънбрачно дете

Башар е щастлив с бебето в ръцете си
Башар е щастлив с бебето в ръцете си

  Башар Рахал стана татко за трети път? Актьорът беше изловен от фоторепортер пред столичен родилен дом, а в ръцете си гордо държеше новородено бебе. Дали това е негова рожба все още не е ясно, но слухът вече броди сред светските среди.

Мистерията покрай бебето се допълва и от факта, че на излизане от родилния дом до Башар не беше съпругата му Калина, а неизвестна дама. Тъмнокосата родилка седеше неотлъчно до актьора от ливански произход и го гледаше влюбено. Засега не е ясно дали красивата брюнетка е завъртяла главата на Башар и дори му е родила момиченце. Ако това е така актьорът ще е татко на дъщеричка за трети път в живота си.

Башар е щастливо женен за продуцентката Калина, която работи в известна телевизия в САЩ. От нея той има две момиченца – Клоуи и Индия. Заради работата си обаче Калина често отсъства от България и като нищо това може да е станало повод Башар да потърси нежност извън семейното огнище.

Рахал гушка новороденото като свое
Рахал гушка новороденото като свое

Актьорът винаги се е радвал на внимание от страна на дамите, така че със сигурност намирането на половинка не му е коствало много усилия, факт е обаче, че той трябва доста да потърси, за да намери достойна конкурентка на съпругата си. Калина Рахал спокойно може да сложи голяма част от известните моделки у нас в малкия си джоб.

Папараци хванаха актьора от ливански произход пред болничното заведение. На изписването на майката и бебето присъстваха съвсем тесен кръг от хора, най-вероятно роднини и близки на младата майка. Опитите ни да разберем коя е загадъчната жена от снимката до Башар, засега не пожънаха успех, защото актьорът не отговаря нито на позвънявания, нито на есемеси. Какво се случва а личния живот на Башар Рахал – предстои да разберем!

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Башар Рахал с извънбрачно дете"

  1. Магдалена   25.10.2013 at 11:39

    леле, ама той наистина си има жена.Тази любовница ли му е ,каква е ? ако е така значи незаконно дете?!

    Отговор
  2. Милица   25.10.2013 at 14:45

    а стига бе! ама това много много не ми прилича на новородено, да не би да му е някоя роднина тази?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *