Башар Рахал и Евтим Милошев с обща жена

Башар и Христина вече са двойка само на екрана
Башар и Христина вече са двойка само на екрана

Актьорът Башар Рахал и продуцентът Евтим Милошев имат обща жена в живота си. Става въпрос за съпругата на Милошев Христина Апостолова, която се завърна към актьорската професия в историческата сага „Дървото на живота“ като любовната тръпка на Христо Вълчев (Рахал). Журналисти научиха, че освен на екрана двамата са били гаджета и в истинския живот. Само че любовта им пламнала за кратко, и то още докато са били студенти в НАТФИЗ.

Двамата били гаджета няколко месеца в театралната академия.

Евтим Милошев
Евтим Милошев

Башар учел актьорско майсторство в класа на професор Стефан Данаилов, а Христина в класа на проф. Димитрина Гюрова. Техни състуденти от онези години си припомнят, че връзката не продължила дълго, защото и двамата били луди глави. Разделили се съвсем естествено като приятели и без излишни драми.

След като завършили НАТФИЗ, пътищата им съвсем се разделили. В края на 90-те Башар заминава за САЩ, където днес живеят съпругата и двете му деца. Апостолова пък избира професионално развитие зад камера и дълги години се изявява като телевизионен сценарист.

„Дървото на живота“ отново ги събира в ролите на влюбени, но от екипа на сериала са категорични, че любовта е само екранна. Миналото не пречело на двамата да се държат професионално. Христина неведнъж е заявявала, че дълго е търсила мъжа на живота си и в крайна сметка се е убедила, че това е бившият репортер на „Ку-ку“ Евтим Милошев. Любовта между двамата се разгаря по време на снимките на „Сървайвър“. Заради него тя се раздели с Димитър Рачков, от когото има син – Митко. Рачков пък залюби чаровната си колежка Мария Игнатова. Между двете двойки обаче няма напрежение и според собствените им думи се разбират добре. В свое интервю Христина дори разказа, че децата им са ходили в една и съща детска градина, а вече са и в един и същи клас.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *