Банкомат ядоса Емо Чолаков

С нацупена физиономия чаровният метеоролог се отправя към работното си място в Би Ти Ви, За разлика от екрана, където винаги е в добро настроение, в реалния живот Емо понякога е тъжен.
С нацупена физиономия чаровният метеоролог се отправя към работното си място в Би Ти Ви. За разлика от екрана, където винаги е в добро настроение, в реалния живот Емо понякога е тъжен.

Емил Чолаков редовно пуска шеги и закачки в прогнозата за времето, но в реалния живот никак не му е весело. Топ синоптикът на Би Ти Ви изплаща огромен банков кредит, заради което понякога изпитва сериозни затруднения в натъкмяването на семейния си бюджет.

Чолаков разглежда бележката за наличните средства в сметката му.
Чолаков разглежда бележката за наличните средства в сметката му.

Чаровният метеоролог от Гоце Делчев теглил заема, за да си купи жилище в столицата. И всеки месец започнал чинно да изплаща по 750 лв. Тази сума и до днед продължава да виси като воденичен камък на шията му. Емо изнемогва, защото има да издържа съпруга и 7-годишна дъщеря.

„Щом погаси месечните си задължения по кредита и оправи сметките за ток, вода и т.н., от заплатата му остава много малко. Не го знаем как оцелява, може да кара на заеми от приятели“, коментира пожелала анонимност колежка на гологлавия спец по атмосферните колебания.

Разочарован от финансовия си хал, синоптикът смачква принтираното от банкомата листче и го пуска в кошчето за боклук.
Разочарован от финансовия си хал, синоптикът смачква принтираното от банкомата листче и го пуска в кошчето за боклук.

Тези дни Чолаков бе засечен от папараци да се суети пред банкомат, недалеч от сградата на Би Ти Ви. Емо се надяваше да изтегли някой лев, но в крайна сметка единственото, което успя да стори, бе да научи каква е наличността по сметката му.

След като видя цифрите, изписани на дисплея, и бележката от банкомата, метеорологът придоби загрижен вид. Той дълго се взираше в принтираното листче, почесвайки се замислено по темето.

Щом най-сетне осъзна колко незавиден е финансовият му хал, Чолаков смачка хартийката, хвърли я в кошчето и ядосан хлътна в телевизията.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Банкомат ядоса Емо Чолаков"

  1. SS   07.12.2013 at 22:08

    Ах тези банки. И с тях и без тях, пак лошо. До там ни докараха лъжливите и крадливи комунета вече 24г.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *