Баджаначките Анелия и Емилия се надцакват с кадри от сватбите си

Коко Динев, Анелия и Емилия

  Жените на Коко Динев пак счепкаха, но път индиректно. Емилия и Анелия се надцакаха с кадри от сватбите си, та да се види коя от двете е била по-хубава булка.

В интернет тези дни се появи филмче от венчавката на Коко с изпълнителката на „Погледни ме в очите“. Видеото бе пуснато анонимно, но на всички стана ясно, че публикацията му е дело на Анелия.

В сватбения си клип булката и младоженецът изглеждат щастливи и развълнувани. Певицата споделя пред камерата, че с Динев са родени един за друг. В това изглеждат убедени и кумовете – покойният вече бос на ВИС-2 Георги Илиев и съпругата му Мая Илиева. Двамата не спират да се усмихват и

Емилия и Красимир на сватбата си

да ръкопляскат на всяка целувка на младоженците.

„Сега ще го настъпя“, подшушва булката на кума, докато мъжът й Коко се подписва на брачното свидетелство.

После запява и разрязва сватбената торта. На съпруга си пък позволява да й смъкне жартиера.

Анелия и Коко Динев на сватбата си

Предизвикана от баджаначката си, Емилия също публикува клип от своята сватба. Това тя стори на страницата си във Фейсбук. Преди да открадне Коко от Анелия, блондинката бе жена на сливенския митничар Красимир Георгиев.

„Човек не може да избяга % от миналото си“, написа като коментар под клипа Емилия. Два дни по-късно тя качи в интернет и снимка, на която позира с новия си свекър Иван Динев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Баджаначките Анелия и Емилия се надцакват с кадри от сватбите си"

  1. raser   20.02.2013 at 19:31

    кой ги пише тези глупости-„сливенския митничар“, ХА-ХА, нито митничар, нито от Сливен, ОТ Свиленград си е момчето, и аз съм от същия град!!!!!1

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *