Бадема и Вальо Илиев търсят мацки на Долапчиев

Григор Долапчиев
Григор Долапчиев

  Тарторите в съблекалнята на ЦСКА Емил Гъргоров – Бадема и Валентин Илиев са се хванали на бас със съотборниците си, че ще намерят гадже на младока Григор Долапчиев. 19-годишният нападател все още нямал сериозна връзка, което се отразявало много тежко на психиката му.

Емил Гъргоров - Бадема
Емил Гъргоров – Бадема

В началото на сезона Стойчо Младенов почти за всеки мач разчиташе на нападателя пускайки го за по 10-20 минути през второто полувреме. Долапчиев пък му се отблагодари, вкарвайки няколко важни гола в напечени моменти. В последно време обаче формата на Гришата драстично спадна, което се дължало на любовна суша. Младокът смятал, че след като вече е част от мъжкия отбор на ЦСКА, момичетата ще се редят на опашка за него. Но в действителност повечето красавици дори не го разпознавали. В дискотеките се е случвало внимание да му обръщат единствено фенки на ЦСКА, които следят текучеството на футболисти на „Армията“.

„Гришата не е много вървежен. Все още няма самочувствие на успял играч и това му пречи в отношенията с жените. Освен това взима едва 980 лева заплата, което не представлява интерес за голяма част от момичетата“, коментираха близки до голаджията. Те разказаха, че Вальо Илиев и Бадема са най-близките приятели на Долапчиев в ЦСКА. Тарторите в „червената“ съблекалня са приели Гришата като свое дете и са му обещали, че ще му намерят приятелка.

Валентин Илиев
Валентин Илиев

В любовна криза се намира и другият голям талант на България – Антонио Вутов. До журналисти достигна информация, че плеймейкърът на „Левски“ е бил зарязан от своята приятелка малко след като стана ясно, че той остава на „Герена“. Младата красавица се надявала Вутов да подпише златен договор с италианския „Удинезе“ и да си уреди живота като негова жена. Сърцатият халф обаче предпочете да продължи кариерата си в любимия „Левски“ срещу 2000 лева месечна заплата, което накарало приятелката му да го зареже. За да не страда отново, сега Вутов решил да се отдаде изцяло на футбола и мислите в главата му били свързани единствено с това как да се наложи като титуляр.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *