Багата се напи като свиня и реши да прави секс с Никол Станкулова!

Багата почерпен

На финала на предаването Благой Иванов – Багата, най-накрая успя да се изяви. Самбистът показа пред цяла България, че не умее да пие. Шампионът след няколко чаши алкохол буквално смени „образ и картина” и подгони съквартирантите си.

Екс гаджето му  Златка Димитрова се опита да го озапти, но уви – не й бе по силите и срещна само лошо отношение и заплахи. След което плеймейтката се скри в спалнята. Тогава на мушката на гиганта попадна крехката Никол Станкулова.

Той се сети за нея и започна да търси нейната компания. Намирайки я, Багата почна да я дърпа грубо и се опита се да я съблече, като я притискаше силно към себе си. Накрая Люси Дяковска се изяви като мъж и успя да я измъкна от лапите на ММА бореца.

При нас е весело

Докато Благой вилнееше, Къци се ската в Пушкома, а Фънки спасяваше Орлин – другата жертва на шампиона. Благой на няколко пъти го напада, обижда и се опита да се бори с него, не осъзнавайки разликата в категорията. Най-накрая Биг Брадър извика  Благой в изповедалнята, където го вразуми.

По-късно Люси сложи гиганта да спи, който цяла нощ повръща, а Никол се скри да спи при Камелия в апартамента на Памела Андерсън, като преди това, момичетата не забравиха да барикадират вратата със стол.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/tAhtHc5cXDk

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Багата се напи като свиня и реши да прави секс с Никол Станкулова!"

  1. Татко Раза   14.11.2012 at 14:56

    Смятам, че цяла българия разбра що за лайно е благой! И вече ми е ясно защо е бил на косъм да покаляса! Сигурно пак е бил „бат рамбо“ ! БОКЛУК

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *