Багата разплака Златка, тя изпадна в нервна криза!

Багата

Самбистът хич не си поплюва. На връх рождения си ден, шампионът сподели пред всички в къщата на ВИП Брадър и зрителите, че много обича семейството и приятелката си.

Така мълчаливият „свидетел“ на щуротиите в къщата взе думата. Но тези му признания разплакаха бившата му любима в зенита на празника ! Златка просто изпадна в нервна криза и налази апарата за кръвно.

Не, че самбистът е груб, нито плеймейтката е толкова лапнала по него. А нетипичното за мълчаливеца всеобщо привличане на вниманието към себе си не се понрави на плеймейтката.

Златка реве

Тя изпадна в поредната си нервна криза и побърка отново съквартирантите и БИГ Брадър със своите крясъци.

Но пак не успя да развали празника на съквартирантите – преди да почне купонът, Кристина Патрашкова като човек на словото взе думата и вдигна първия тост за шампиона.

Всички се почерпиха за здравето, къде повече, къде по-малко, всекиму според глътката. А Златка през това време ревеше неудържимо.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SPUEn_Zdfqg

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Багата разплака Златка, тя изпадна в нервна криза!"

 1. martina   10.10.2012 at 17:27

  Багата е не само темерут,но и много злобен.
  Добре, че мълчи и по този начин се прикрива.
  Със Златка се държи отвратително и това показва каква СКРИТА ЛИМОНКА Е.Доставя му удоволствие да я нагрубява и унижава.Това мъжко държание ли е???
  Ако беше добър човек, щеше да се държи с нея нормално.Да си говорят,коментират…не е задължително да се стига до секс.
  Просто нормални човешки отношения!
  Но той е СКРИТ ЗЛОБАР.Когато си отвори устата…си показва истинското лице.

  Отговор
 2. МАРИЯ ИВАНОВА   11.10.2012 at 8:35

  МОМЧЕТО СЕ ДЪРЖИ ДОБРЕ! ИМА СИ НОВА ПРИЯТЕЛКА ЗА КАКВО МУ Е ЗЛАТКА. НАЛИ СИ ИМА ЖЕНЕНО ГАДЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА МУ РАЗВАЛЯ СЕМЕЙСТВОТО .

  Отговор
 3. Димитрия   11.10.2012 at 15:27

  Това са глупости. Не че на Златка не и се е понравило това че Багата привлякъл внимание, просто си личи че тя наистина го обича. Това си личи. По-всякакъв начин се опитва да се сближи с него. А относно Багата не знам какъв човек е, понеже не обелва и дума. Само се надявам Златка да не си отиде от къщата, защото ми е интересно как ще се развият нещата.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *