Багата налетя девойките в Къщата

Благой Иванов - Багата

  Напрежението в Къщата се покачва с всеки изминал ден. По всичко личи, че не остава много време до момента, в който сексът вече няма да е мираж. Доказателство за това е, че един от най-големите мъжкари вътре – Багата, започва да не издържа на натрупаната сексуална енергия.

Че либидото на Багата скача до небето, си личи от поведението, което той демонстрира през изминалите дни. Самбистът вече няма нищо общо с тихия и кротък съквартирант, който беше в началото. Сега той е напорист и енергичен, а обект на атаките му са само и единствено по-привлекателните жени в Къщата.

Благой едва удържа натрупаната си сексуална енергия и вече взе да посяга на жените в Къщата

Преди няколко вечери, мишена на Багата стана красавицата Камелия. Макар че гаджето й Люси също е вътре, здравенякът награби лесбийката и я постави да седне директно в скута му. Самата тя никак не се дърпаше, когато започна да мачка крехките й рамене със силните си ръце.

След Камелия ред дойде на прясно влезлите тризначки. Без да подбира между Вяра, Надежда, Любов, Багата заформи палав сюжет с всяка от тях. При една разигра цял етюд, препречвайки с тяло пътя й към спалнята. Попадналата в капан сестра нямаше къде да бяга и ще не ще, отърка прелести в мощната прегръдка на Багата.

Любопитна подробност е, че без ласка от самбиста засега остава бившата му Златка, макар да е най-голямата мераклийка за интимна близост с Багата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Багата налетя девойките в Къщата"

  1. Ю   25.10.2012 at 13:27

    Багата изглежада не е напълно възстановен след операцията. И едва отронва по някоя дума. Но това не му пречи да обмисля действията и постъпките си. Явно е решил да се включи в общите разговори и за това е проявил внимание към някое от момичетата. Вече всички видяхме, че има сериозна приятелка Любина, която уважава.

    Отговор
  2. Bajeneza   25.10.2012 at 15:17

    Това са глупости! Той си има приятелка 🙂

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *