Багата влиза във ВИП Брадър за 70 бона

Благой Иванов - Багата

  Благой Иванов – Багата влиза във ВИП Брадър, за да се спаси от фалит. Световният шампион по бойно самбо се навил на участие в шоуто, което тръгва този месец, само и само да позакърпи финансовото си състояние, твърдят съратници на спортиста.

Спестяванията на Багата се изпарили почти до нулата покрай продължилия над 3 месеца престой в „Пирогов“ в началото на годината. Бившият мъж на Златките бе ранен с нож в края на февруари в столичния клуб „Домби“. Острието премина през белия му дроб и проникна в лявата камера на сърцето. На няколко пъти животът му бе в опасност.

Задържан за нападението бе люлинският дилър Даниел Стефанов – Дъмпела, но показанията на Багата, вече излекуван, обърнаха хода на делото. Според думите на самбиста той е бил намушкан от Иво Чобанов, познат в ъндърграунд средите с прякора Пилето.

След 3 месеца и 3 дни в реанимацията на „Пирогов“ Багата бе изписан на 30 май. През това време се стопи от 105 на 78 килограма. Операциите, скъпите медикаменти, хемодиализите, наложили се заради отказа на бъбреците му да функционират, и продължителният престой в института за спешна медицинска помощ не излезли никак евтино.

Спестяванията, които имаш, преди да се случи нещастието, спортистът планирал да похарчи по хубави поводи. Стягал се да пътува за САЩ на състезание, а с него трябвало да замине и Любина, годеницата му. Страшилището на ринга имал мерак да се ожени за бившата управителка на столичен пиано бар и кътал парите си за сватба. Вместо това обаче с тях Иванов платил цената на живота си.

„Като излезе от болница, беше много зле финансово. Приятели даже му помагаха. Затова и му дойде дюшеш предложението от ВИП Брадър, откъдето му обещаха добри пари“, твърдят близки на Иванов. Багата пренебрегнал съветите на лекарите, които го насърчавали да не влиза в Къщата.

Те не били очаровани, че самбистът ще е пряк участник в интриги и скандали, тъй като му препоръчвали абсолютен покой.

„Казали са му, че не е добре да се вълнува, да се нервира, да се натоварва психически, че му трябва спокойствие. Но той не ги слуша. Надява се с шоуто да стъпи на краката си“, продължават близките на спортиста.

Говори се, че продуцентите на предаването не са пестили средства в преговорите и са му обещали 70 хиляди лева хонорар за участието му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *