Бавачки отглеждат децата на Елена Петрова

Елена Петрова

  Елена Петрова трудно може да бъде определена като майка за пример. Звездата от сериала „Стъклен дом“ е поверила изцяло отглеждането на хлапетата си – близнаците Изабела и Александър, на чужди хора. Така къдрокосата актриса се сдобила с време за женски глезотии, кариера и любов с чужди мъже.

Доскоро Петрова се жалваше, че причината за нейната абдикация от родителските задължения се дължи на многото й професионални задачи. И действително – тя се бе хванала здраво за ролята си на Боряна Касабова в сериала „Стъклен дом“ и снимките не й позволяваха да бъде пълноценна майка. По тази причина близнаците й, които са плод на брака й с гръцкия

Елена Петрова с децага си

баровец Аристотелис Фотилас, трябваше постоянно да се съобразяват с графика й.

Актрисата  сама признава, че така лесно не може да загърби кариерата  и  изцяло да се отдаде  на децата и семейството,  не би било рационално. Не е настъпил  моментът в който да жертва всичко онова което е постигнала с толкова труд, и да се затвори вкъщи като примерна домакиня.

„След като имаш деца, кариерата остава на заден план, но аз винаги съм била за работещите майки. Жената не бива да се отказва от онова, което прави добре“, сподели неотдавна житейските си принципи Елена в телевизионно шоу. Дори и без кариера обаче тя не би прекарвала повече часове край своите наследници.

Изминали са вече няколко месеца, откак „Стъклен дом“ не се снима, а Елена не е започнала да се държи по-майчински и грижовно с хлапетата си. Сега тя използва свободното си време основно, за да забавлява себе си и да релаксира. 7-годишните й дъщеря Изабела и син Александър продължават да бъдат подхвърляни на бавачки, а актрисата все по-рядко им прави компания през деня.

Дори когато излиза на разходка с децата, Петрова не се държи като обикновен родител, а като холивудска звезда. Тя се крие зад слънчеви очила и задължително мъкне със себе си и помощния си персонал. И определено й личи, че лудориите на пакостливите й хлапета ужасно я изтощават. Когато бавачките са наоколо, актрисата се чувства перфектно. Спокойна е, че ако се отегчи от Изабела и Александър, може тутакси да абдикира от майчинските си задължения и да прехвърли рожбите си на грижите на други хора. Последното се случва твърде често дори сега, когато Елена още не е започнала репетиции за новия театрален сезон, а няма и ангажименти в телевизията.

„Често се разхожда с тях в Южния парк и никога не е сама. Пуска децата да щуреят, а тя си седи на разстояние. По хлапетата тичат като луди гувернантките, докато Елена само знае да ги глези. Хубаво е, че може да си позволи да й помагат, но това нейното минава всякакви граници. Сякаш е кралица, забравя, че най-важното й задължение е да възпитава собствените си наследници“, коментират за Петрова възмутени майки. Те недоумяват каква е тази родителка, която допуска децата й да се държат като зверчета.

Самата Елена не крие, че е изпуснала юздите на хлапетата и те растат като диванета. Наясно е, че малчуганите й нямат никакви спирачки и не познават отказ. Чия обаче е вината? Нима не е на изживяващата се като мегазвезда майка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Бавачки отглеждат децата на Елена Петрова"

  1. Ваня   19.11.2012 at 14:00

    По-злобна, груба и долнопробна статия не бях чела, макар че вероятно и останалите статии в този сайт са също така отвратителни.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *