Баба преби Жоро Игнатов от „Съдебен спор“

82-годишната Гина ступа натрапника-репортер Жоро Игнатов
82-годишната Гина ступа натрапника-репортер Жоро Игнатов

Колоритния репортер и сценарист на „Съдебен спор“ Жоро Игнатов за пореден път е станал жертва на агресивни участници в предаването и е бил набит, научи „Сензация.нет“. Опитният във всякакви разправии главен редактор на съботно-неделното шоу по Нова тв. бил ошамарен от 82-годишна старица.

Възрастната Гина Стоянова била страна по съдебен спор за апетитен имот на пъпа на столицата. Ябълката на раздора между нея и племенницата й се оказала къща на ул. Светослав Тертер до Орлов мост.

Разгневена от посещението на неканения Жоро Игнатов Баба Гина нарекла виделия какви ли не житейски драми Жоро Игнатов „Мръсник долен“. Респектираният от възрастта й репортер запазил самообладание, но свръхемоционалната старица налетяла да го бие и му оставила трайни синини по лицето. Жоро отнесъл 4 удара, а на изпроводяк старицата го цапардосала и с обувката си.

Наталия Плугчиева свидетелства за безумната агресивност на леля си!
Наталия Плугчиева свидетелства за безумната агресивност на леля си!

„Тя го удари повече от 4 пъти, замери го и с обувка в лицето. Леля ми е страшно агресивен човек и винаги е била такава. Биеше синовете си, внуците, мен превърна в инвалид. Нанесла ми е над 10 побоя, след всеки от които ми причиняваше някаква телесна повреда. На 5 май, 1998 г. ме нападна със спрей и ме преби с водопроводна тръба. До такава степен жестоко ме е налагала, че съм изпаднала в кома“, разказва свидетелката на екшъна Наталия Плугчиева, която е племенница на бабата – побойничка.

Освен че се изявява в предаването „Съдебен спор“, което разрешава тежки житейски конфликти, Жоро Игнатов заработвал като адвокат. Той е интервюирал не една и две известни личности през кариерата си. Заставал е срещу Иво Карамански и Тодор Живков. Игнатов твърди, че е последният журналист, пред когото пред 1998 г. се е изповядал бившият Първи. Жоро не търсил посредници, които да му ходатайстват за интервюто, а направо отишъл в Бояна и звъннал на вратата му. По време на интервюто Игнатов излязъл от клишетата и проявил дързост. Попитал бившия управник дали е имало гейове в ЦК и дали върши домакинска работа в къщи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *