Асистентката на Гала – Джуджи: Грашнов ме пази от отвъдното!

Джуджи, асистентката на Гала, напоследък е все ухилена, но преди 20 години хич не й било до смях. В онзи период тя и синът й Константин преживели кошмарна катастрофа и оцелели по чудо.

Джуджи била лична секретарка на покойния Владимир Грашнов
Джуджи била лична секретарка на покойния Владимир Грашнов

Деляна Маринова, както е истинското й име, не обича да се връща към спомените си за инцидента. Наскоро обаче тя все пак отвори дума за катастрофата, обяви, че именно тогава е разбрала как някаква тайнствена невидима сила я пази от отвъдното.

„Синът ми беше в първи клас. Беше януари, заледено. Карах го към училище, той седеше на задната седалка, когато видях в огледалото за обратно виждане как зад мен лети кола. Успях да кажа само: „Леле, Тини, този ще ни удари!“. Колата се блъсна в задния ни ляв калник. Натиснах спирачката, автомобилът стана неуправляем и се завъртяхме в насрещната лента“, разказа Джуджи.

Тя и синът й полетели с возилото си, а насреща им се задавал ТИР. В секундите преди сблъсъка с камиона Джуджи успяла да изкрещи: “Тини, ще се ударим всеки момент!“. И бутнала сина си, за да се наведе. Впоследствие се оказало, че това е предотвратило изхвръкването на детето през предното стъкло.

Джуджи
Джуджи

Набили се челно в ТИР-а. Колата им била неузнаваема, но по някакво чудо Джуджи и Константин се отървали само с уплаха и леки наранявания.

Бъдещата асистентка на Гала счупила с глава предното стъкло на автомобила си. „Но нямах комоцио. Скоро преди инцидента бяхме загубили любим човек – моя кум и кръстник на Тини Владимир Грашнов.“

В тв средите шушукат, че Джуджи има идея коя е невидимата сила, която я пази от злини. Асистентката на Гала разправяла пред най-близките си дружки, че именно духът на Грашнов е нейният ангел-хранител. Бившият шеф на „Мобилтел“ навремето бил работодател и кум на Деляна, а кръстил и сина й.

Владо и съпругата му Лора Виденлиева другарували семейно с Джуджи. Когато се запознали, чаровната блондинка все още имала черни къси коси.

Джуджи била лична секретарка на Грашнов. Енергичната дама владеела перфектно няколко чужди езика и се раздавала изцяло за бизнесмена. Той оценил всеотдайността й и обещал един ден да й стане кум.

С мъжа си Константин-старши, с когото и до днес са влюбени и щастливи, Деляна се загаджила именно с помощта на ексшефа си. Косьо бил сред най-близките приятели на Грашнов.

Когато съпругът на Лора Виденлиева се разболял тежко, тъгувало не само неговото семейство, но и това на Джуджи. Усмивката на бъдещата асистентка в „На кафе“ залязла. Секретарката не можела да излезе от дома си и изпаднала в страхотна криза която се задълбочила още повече след кончината на работодателя й.

Когато след време Джуджи направила опит да се върне към живота и обичайните си занимания, дошла катастрофата. А след пътния инцидент на чаровната дама се случило нещо много, много странно.

Докато оцелялата в ПТП-то Деляна чакала ред за рентген в „Пирогов“, към нея се приближил възрастен мъж. Без да й се представи, той й тикнал в ръцете малка измачкана книжка. „Имаше много благ вид. Каза ми: „Момиче, ти ще поседиш доста тук и ще имаш време да размишляваш, трябва да я прочетеш“.

Преди Джуджи да осъзнае, че държи Новия завет, старецът изчезнал. В следващите 10 дни в болницата тя си дала сметка за много неща.

След катастрофата асистентката на Гала развила интерес към езотериката, културологията, теософията и парапсихологията. Започнала да чете книги, посветени на невидимия свят, и да се опитва да разгадае тайните на отвъдното.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *