Асен Блатечки: Мина ми вече времето за нудизъм!

Асен Блатечки

Коравият симпатяга с меко сърце Асен Блатечки тази година няма да смогне с почивката си. Оказва се, че това лято, за разлика от миналото, когато обиколи цялото море с колегата си Калин Врачански, Асен ще работи.

Това сподели звездата от „Стъклен дом“ пред своите приятели. Все пак се зарекъл, ако му се отвори някакъв шанс за почивка, този път ще се отдаде на семейството си. Работохолизмът го е налегнал, коментират феновете в социалната мрежа. В топлото време Блатечки предпочита да почива на море с книга в ръка, но както си признава – и с чаша всъщност не е лошо. Любимите питиета на шетащия по хладилниците са фрапето и мента с мляко и много лед. Ако му се отвори място за почивка, тази година той щял да прави тен по

Звездата на Стъклен дом

бански костюм, въпреки че нудизмът му е в сърцето. Почитателите си спомнят, че навремето той събираше тен и погледите на дамите по „шишарка“, но както самият актьор признава, вече му минало това време. Мълвата е, че работохолизмът, от който се е заразила звездата е породен от поредния му договор за сериал. Този път обаче, Асен няма да се превъплъти в роден подземен бос, а ще играе уличен бос в италианския сериен филм „Целуни ръката“.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/25JsrNjg358

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *