Асдис Ран ще става чалга певица!

Асдис Ран

Исландката е промотирана от откривателя на таланти – Милко Калайджиев. Ледената кралица предпочете нашата държава пред Исландия и след развода си с бившия играч на ЦСКА Гардар Гунглаугсон, се установи в България.

Според упорит слух, носещ се сред хайлайф средите, красивата блондинка наскоро е провела разговор за бъдеща певческа кариера. Асдис се е срещнала, според мълвата, лично с боса на музикалната компания “Пайнер” инженер Митко Димитров, за да договаря дебюта си като фолк изпълнителка.

Митко Пайнера останал приятно изненадан от мераците на ледената кралица за певческа кариера. Защото в момента има страшен глад за нови музикални звезди. Но пред красивата исландка има един голям проблем и това е езиковата бариера.

Асдис Ран продължава да е важен акцент из светските партита

Асдис още не е усвоила добре българския език, но това било преодолимо, защото тя би могла да пее на плейбек. А сега Ран наизустявала думите. Първоначално Асдис се обърнала към откривателя на хитотрепачки Милко Калайджиев за съвет.

Откривателят на Преслава явно се навил, защото само няколко дни след консултацията с мустакатия певец, Асдис се яви на на среща в звукозаписната компания. Все пак това няма да е първият и певчески опит, да си припомним, че тя записа в родината си диско песен на бг език.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ib-5gSWeelw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *