Артисти от „Стъклен дом” се подиграват с дъщерята на Стоичков

Михаела Стоичкова - Мика

Артистите от сериала „Стъклен дом” явно не са много очаровани от последната си колежка, която е дъщерята на футболната звезда Христо Стоичков – Михаела. Още на първия работен ден на Мика, актьорите започнали да се гаврят с нея, като дори Бойко Кръстанов публикувал в интернет клипче, което показва как с Александър Кадиев се подиграват на новоизгряващата тв звезда.

Кадиев импровизирал комичен скеч, в който осмива поведението и външния вид на Михаела. С иронична интонация той разказва, че към екипа се е присъединила нова звезда, която е облечена в шеметна униформа и поради това изглежда много „уфътно”. Всички в куп се смеят на девойката, като дори се опитват да говорят на развален испански. На видеото се появява и Явор Бахаров, който на свой ред се включва в забавлението.

Михаела Стоичкова - Мика

Самата Михаела сподели, че на този етап не вижда нещо лошо в закачките на колегите си. Тя се надява, че те ще й помогнат при дебюта в телевизионния сериал, в който ще играе самата себе си. Мика разказва, че в действителност е много развълнувана и искрено благодари за поканата. Първата и поява на екран ще се състои в сцена с парти на един от героите, където тя ще си пийва уиски в компанията на обожатели.

Щерката на Камата обяснява, че в действителност иска да остане в България, въпреки че стандартът на живот у нас е много „различен” от този на Западна Европа. Тя обаче не се притеснявала много от това, защото до голяма степен е положително настроена към животът у нас. В Испания Михаела е натрупала малък телевизионен опит, като водеща на тв предаване, излъчвано преди футболни мачове.

Виж видео:

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Артисти от „Стъклен дом” се подиграват с дъщерята на Стоичков"

 1. Sashka Kadieva   08.03.2012 at 18:36

  Ох, аман от завистници.Михаела е разкошна – истинска и непринудена, успя да омае аудиторията. А тези ликенца на Катето Евро грозофила и тоя инфантил Бойко Кръстанов се излагат и то много.

  Отговор
 2. силжиа славова   30.05.2012 at 22:48

  Много е мило и възпитано момичето браво очарователна е.

  Отговор
 3. стела   22.04.2013 at 14:17

  Намерили те на кой да се подиграват. Добре, че има „Стъклен дом“ да та чуем за умниците, които не бяха известни на никой с НИЩО. Всичко е злоба и завист. Понеже са наясно, че от тях нищо нестава и не е зле да се погледнат в огледалото всички един по един – тогава ще падне смях, има за какво. Вместо да се смеят на хората, които имайки възможност да лежат на лаврите на семейството си – те се справят сами и се доказват, ами те седнали да се присмиват на нея.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *