Арестуваха и Осъдиха Явор Бахаров за Нападение над бившата му приятелка! Ето кое е пострадалото момиче:

Явор Бахаров е арестуван и осъден по бързата процедура за нападение срещу бившата си приятелка и още един мъж (вероятно новият й приятел). Екшънът се разиграл по малките часове в центъра на София, на трети срещу четвърти март. Новината е официално потвърдена от МВР.

Бахаров преследвал момичето по улицата, като я нападнал и скубал за косата. По непотвърдена информация, тя бил с новия си приятел, който също бил нападнат от актьора. А според други източници, става въпрос за случаен минувач, който искал да спаси момичето.

На местопроизшествието дошли полицейски патрули и Явор Бахаров бил задържан. При ареста актьорът се опитал да нападне и униформените. Бил задържан за 72 часа поради неподчинение към органите на реда.
Вчера Бахаров беше осъден по бързата процедура след като се признал за виновен и се извинил за инцидента. Присъдата му е 9 месеца пробация.

Явор с доскорошната си половинка Рая Пеева

Самоличността на нападнатото момиче така и не била установена, тъй като тя успяла да избяга малко преди да дойдат патрулите. Но по всяка вероятност става въпрос за доскорошната му приятелка – актрисата Рая Пеева. Последната им обща снимка в социалните мрежи е от 10 февруари.

Двамата имаха дългогодишна връзка и дори бяха сгодени. Рая е дъщеря на музиканта от група „Спринт“ Пейо Пеев и актрисата Красимира Демирева.

Скандалният случай отпреди дни, далеч не е първото провинение на Явор Бахаров. Той има един арест през 2011 г. за притежание на наркотици.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *