Арестуваха бащата на певицата Тита! Източвал държавния бюджет! Подробности:

Бащата на певицата Тита е арестуван за участие в организирана група за източване на държавния бюджет. Милен Пенчев е директор на НОИ- Силистра. Освен него, към момента са задържани още 10 души в хода на спецакцията на ГДБОП и специализираната прокуратура.

Бащата на Тита – Милен Пенчев, е заподозрян за участие в измамна схема за издаване фалшиви миньорски пенсии. А цената „услугата“ била 10 000 лева.

Пенчев е шеф на НОИ- Силистра през последните седем години. Политическата му биография е доста богата. Преди да оглави НОИ- Силистра, бил зам.- кмет по финансовите въпроси. Докато заема поста, общината натрупва огромни дългове.

Освен че оглавява НОИ- Силистра, Милен Пенчев в момента е и общински съветник, като представител на „Социалдемократическата партия“, която играе заедно в ГЕРБ. Преди това Пенчев е бил от ВМРО.

Певицата Тита в момента се изявява в шоуто за имитатори „Като две капки вода“. Както е известно, тя е протеже на рапъра Криско, който я уредил в предаването на близкия си приятел Магърдич Халваджиян срещу солиден хонорар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *