Антония Петрова обидена на Дългия, че я пренебрегва заради Венета Харизанова

Антония Петрова и Венета Харизанова

  Антония Петрова, или както е по-известна в публичното пространство с прозвището Мис Крокодил, е люто обидена на Слави Трифонов, че напоследък я пренебрегва, носи мълвата.

И вместо да я кани за участия в проектите си, Дългия лансира най-голямата й врагиня – Венета Харизанова.

Докато се изявяваха като жури в „Умна и красива“ двете моделки напърдяха яко гърнето и оттогава не могат да се дишат. Кулминацията на разпрата им настъпи, когато Венета призова феновете в интернет да внимават за кого гласуват на конкурса „Мис България“, за да не изберат отново „някой крокодил“.

Явно припознала себе си в образа на земноводното, Тоца Пернишка се обиди люто и сравни Венета с други представители на фауната. Като добави, че не е толкова възхитена от нейната интелигентност.

А сега, виждайки съперницата си в „Младост 5″, скандалната миска побесняла от яд, говорят клюкари. Антония не можела да си обясни какво намира Учиндолският шоумен в Харизанова, та постоянно я тика напред и я навира на хората в очите.

„Сляп ли е Слави та не вижда каква артистка е Венета?! То затова и проектът му няма особено висок рейтинг! Като не може да си подбира хората, така ще е! Ако иска да се радва на по-висок зрителски интерес, може да се обърне към мен!“, пенела се Тоца пред свои познати, носи мълвата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *