Антония Петрова: Докато завиждате, ние баровците си живеем живота!

Антония Петрова

Красивата блондинка отново използва социалната мрежа за своя своеобразен кръстоносен поход срещу жълтите медии. Този път Антония Петрова демонстрира самочувствие и висок стандарт на живот и презрение към простолюдието.

Този път постингът й е на тема, че жълтите медии са привлекателна оферта за повдигане на самочувствието на неудачниците. Според Петрова, всеки ден жълтите издания предлагали манипулирани новини и снимки, за да може неудачниците да злорадстват, че живота на богатите и известните не е толкова розов, откровеничи блондинката. Миската все пак признава, че трябвало да има и жълти медии, понеже така било и на Запад, но там жълтите вестници са  коректив за поведение, докато в България всичко е било изкривено. У нас жълтите лъжат най-нагло, измислят си и

Мис България

манипулират, а напоследък са почнали да обработват и снимки, беснее Антония заради снимките й с целулит, които я разгневиха. Мис Крокодил призовава хората да не си дават парите за жълти вестници, а да ги дават за благотворителност.  И завършва с това, че щяла да разочарова всички фенове на жълтата преса, но звездите си живеели много добре и действително са щастливи.

Мис Кроки

    Докато неудачниците висят пред компютрите си и злорадстват в клюкарските сайтове, пишейки злобни коментари. А героите от статиите, които коментират даже не знаят, че ви има на този свят и си живеят живота, беснее Антония. И накрая завършва с апел хората да се осъзнаят и да спрат да се интересуват от живота на звездите, а да заживеят своя живот.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/sb4vq1m78fQ

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Антония Петрова: Докато завиждате, ние баровците си живеем живота!"

  1. Стоянка   10.08.2012 at 8:49

    Обяснете какво е това звездичка на български. Защо си въобразявате, че някой се интересува от вас, това се натрапва от медиите аз също бих искала да се спре. Ни най- малко не смятам че тези, за които пишат са повече от мен. Нито пък да оставя моите задачи и да се занимавам с техните. Всеки се бори за успех в живота, никой не се занимава с другия. На кого се лепва определението светска личност и кого слушаме в тъпи предавания по интервюта, на които водещите клатят глави без да знаят за какво. Това са най- тъпите личности, от които освен някоя глупост и какво били закусвали докато били на 6 години няма какво да се чуе.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *