Антонина и Пепа Секса: Теодора е лицемерка и долна интригантка!

Пепа Секса и Антонина

  Теодора отнесе гнева на колежка на промоцията на новия си шести поред албум. Новата й душманка Антонина се появи с гръм и трясък на купона, но вместо да се държи като примерна гостенка, я нарече „интригантка и лицемерка“. Освен това я посъветва да си хваща цветята и да се прибира вкъщи.

Изпълнителката на „Шматка“ е първата, която напада лице в лице звездата на „Диапазон рекърдс“. Другата съперница на Теодора – Пепа Секса, досега се задоволяваше да плюе индиректно, предимно по медиите.

Домакинята на промоцията привидно запази хладнокръвие, след като Антонина й провали празника само с няколко реплики. „Залагам на песни, а не на скандали. Не ме интересува кой какво е казал“, заявила на приятелки Теодора.

Теодора

Нейни близки обаче издават, че в действителност думите на колежката й доста я наранили. След промоцията Теди дори си поплакала. Била обидена, защото смятала обвиненията на Антонина за неоснователни. В повече й дошла и наглостта на врагинята й да я нападне точно на празненството й.

Впрочем някои фенове са убедени, че упреците на Антонина не са съвсем незаслужени. Тя обвинява Теодора, че въртяла интриги зад гърба й и целяла да настрои продуцента Ненчо Касъмов против нея, та да я прокуди от фирмата. Теди имала влияние над боса, тъй като му е била бивше гадже.

„Тя е причината да напусна фирмата. Гадна лицемерка! Просто се е самозабравила и не знае защо ги прави тези неща. Иска да изхвърли труда ми в кофата за боклук. Ще продължавам да се боря. Доста колежки се опариха от нея. Само не ми е ясно защо всички си траят. Смятам, че настъпи време този проблем най-после да бъде решен, тя с нищо не е по-различна от нас“, беснее Антонина. И допълва, че Теодора си позволявала да копира клиповете и маниерите й.

Преди нея и Пепа Секса се постара да вгорчи живота на Теодора. Упреците й към набедената за любимка на шефа бяха почти същите като тези на Антонина. И според Пепа Теди дължала кариерата си на Ненчо Касъмов. Босът на „Диапазон рекърдс“ я лансирал от години и продължавал да го прави след раздялата им. Той й давал най-хубавите песни и се грижел да не й липсва нищо. Останалите си певици пък пренебрегвал. Приятелки в попфолка нямам!

От нашата фирма най-ми е неприятна Тодора, тъй като съм наясно по какъв начин звездее и как е станала мегазвезда!“, заяви преди време Пепа в предаването „Горещо“. Тя напълно целенасочено обърка името на колежката си, та да звучи по-селско.

„Пълни глупости!“, отвръща Теди всеки път, когато някой й припомни в какво я обвиняват. Чернокосата певица смята, че Пепа и Антонина се опитват да си правят реклама, като предизвикват излишни скандали.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *