Антоний Аргиров от „Фамилията“: Сменям името си заради братя Аргирови

Антоний Аргиров
Антоний Аргиров

Антоний Аргиров, който нашумя с ролята на психопат в сериала „Фамилията“, сменя името си заради известното естрадно дуо на братя Аргирови. Заради съвпадението на фамилиите всички смятали, че той е роднина на поп легендите.

Пред журналисти Аргиров се оплака, че това пречело на кариерата му. На няколко пъти той попадал на измислени интервюта в жълтите медии, в които му се приписвали невероятни истории с Благовест и Светослав Аргирови. Антоний е наследник на известния дует от времето на соца „Каравел“.

Благовест и Светослав Аргирови
Благовест и Светослав Аргирови

Всъщност майка му и баща му са започнали кариерата си под името Аргирови, но впоследствие радиоводещият Данчо Стълбицата го променя заради съвпадението в имената им с по-известните близнаци. Днес синът на Мариана и Валентин отново е „принуден“ да променя името си заради братя Аргирови. „Писна ми да ме питат дали имам нещо общо с близнаците. Най-накрая трябва да 7 се свърши с тази драма“, обяви решението си актьорът.

Житейските проблеми на Антоний обаче не свършват. Младият актьор мечтаел да учи в чужбина, но сумата, която трябвало да подготви за образованието си, била непосилна за него. Въпреки че не успява да запише в чужбина, актьорът завършва три висши образования в България сред които икономика в УНСС.

В момента той се снима в нашумелия сериал „Фамилията“, където си партнира с големия Стефан Данаилов. „Той е много готин човек! Естествено, прави ни забележки, когато нещо не му хареса. Но това си е нормално – професор е все пак. Винаги има какво да се научи от него“, хвали Ламбо младият талант.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/b94IQtE0iNI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *