Ани Хоанг пипна срамни въшки от Крум!

Ани Хоанг Крум

Уникален резил сътвориха Ани Хоанг и Крум. Певците се снимаха в порно на плажа, като горещите кадри ще са част от видеото към дуетната им песен. Скандалните сцени е заснел не кой да е, а годеникът на изпълнителката от виетнамски произход – топ-режисьорът на фолк клипове Люси Иларионов.
Еротичните снимки, които се появиха в интернет са общо 3 на брой. На едната Крум и Ани са сякаш изскочили от библейска сцена и като Адам и Ева, се разхождат чисто голи и хванати за ръце.
Срамотиите им се виждат в детайли. Личат и разликите в тена им, като най-отчетлива е тази по задника на Крум.
Както вече е известно, изпълнителят на „Буба лази“ отскоро е нудист. По време на слънчевите си бани обаче той не е нонстоп чисто гол. Тъй като все още не е преодолял свенливостта си, Крум се съблича само когато влиза в морето. Иначе се пече по плувки, за да не гледат хората инструмента му.
За фотосесията с Ани Хоанг певецът смело е развял мъжкото си достойнство на плажа. Двамата певци не само се разхождат голи, а и преплитат тела докато се въргалят в пясъка. На един от кадрите дибидюс виетнамката е легнала върху Крум и се преструва на заспала. Как ли не й е било неудобно да притиска пубиса си към члена на своя колега, при това пред

Крум и Ани Хоанг

погледа на гаджето си Люси?!?
Веднага щом кадрите станаха обществено достояние, във фолк средите плъзна пикантна клюка за Ани и дуетния й партньор. Запознати твърдят, че час след фотосесията Ани се оплакала от странен обрив в слабините. Тя прегледала внимателно тялото си и открила, че са я полазили малки буболечки. Гадините най-вероятно са се покатерили върху нея от пясъка на плажа. Зевзеци обаче побързаха да предположат, че проблемните животинчета са срамни въшки, прихванати от заголения полов орган на Крум.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *