Ани Хоанг заряза музикалната си кариера, ще става актриса!

Ани Хоанг

  Екзотичната поп фолк дива възнамерява да зареже пеенето и да се отдаде на актьорска дейност, говори се усилено в гилдията.

Въпреки напъните на Люси Иларионов да я лансира като чалга певица и въпреки супер скъпите клипове, които направи специално за нея, Ани Хоанг някакси не успя да наложи името си в най-масовия жанр и, за нейно огромно съжаление, остана в сянка.

Нито колежките й от фолка успяха да я припознаят като една от тях, нито пък феновете я възприеха възторжено. Критиките по отношение на гласовите данни на смуглата хубавица, както и подозренията, че се е хванала с Люси по сметка, й попречиха да се превърне в поредната звезда на поп фолк, небосклона.

Осъзнала, че няма кой знае какви шансове в пеенето, амбициозната виетнамка овреме се преориентира към актьорството, одумват я в светските среди.

С участието си във филма „Фамилията“ изгората на вече поотслабналия 160-килограмов блондин даде заявка, че иска да става актриса. И въпреки че в сериала няма нито една реплика, защото играе ролята на нямо слугинче, Хоанг споделя, че актьорската професия много й допада и че възнамерява за бъдеще да се посвети на нея.

Според злите езици, Ани драпа за слава на всяка цена и дава мило и драго да застане под светлините на прожекторите – без значение дали пее посредствено или играе във филм третостепенни роли без реплики.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ани Хоанг заряза музикалната си кариера, ще става актриса!"

  1. SS   14.05.2013 at 22:41

    За порно става идеална.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *