Ани Салич прохожда след счупването при мъжа на Бианка Панова

Светилото на медицината д-р Чавдар Нинов ще реха билитира потрошената Ани Салич

  Ани Салич се възстановява трудно от счупването на крака си, научихме от приближени източници. Говорителката на Би Ти Ви ще трябва да се подложи на тежка рехабилитация, за да възстанови крайника си.

Ани се контузи преди седмица след подхлъзване на заледен участък. Прогнозите на лекарите за оздравяването й никак не са добри, тъй като след направени изследвания се оказало, че Салич страда от остеопороза.

Плътността на костите й била много ниска, а това затруднявало и зарастването.

Водещата веднага беше хоспитализирана във ВМА и оперирана по спешност. Пироните, които лекарите поставиха в костта й, обаче не гарантират правилно зарастване заради остеопорозата. Освен това болките, които Ани изпитва, са много жестоки и принуждават медицинския персонал да я тъпче с хапчета.

Надежда за щастлив изход от лошото счупване Би Ти Ви новинарката вижда само в един човек – доктор Чавдар Нинов, съпруга на златното момиче от художествената гимнастика Бианка Панова. От години той е светило в лечението на костни фрактури, а славата му се носи и в чужбина. Именно доктор Нинов е човекът, изцерил Слави Трифонов, когато Дългия се преби в хотелска баня и потроши крака си на няколко места. Ани Салич вече се е свързала с медика и след като бъде изписана от болницата, ще започне интензивен курс на рехабилитация при него.

В момента водещата има пълна забрана за физически натоварвания. Въпреки намеренията на шефовете й да я върнат на ефир след две седмици, това надали ще бъде възможно в близките няколко месеца.

Заради остеопорозата Ани трябва да е особено внимателна, защото може да се стигне до нови още по-сериозни фрактури.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ани Салич прохожда след счупването при мъжа на Бианка Панова"

  1. Pingback: keto reset diet

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *