Ани Салич и мъжът й Бранко се развеждат

Ани Салич и Бранко Салич

  Сериозни семейни проблеми тресат напоследък Ани Салич. Този път положението в личния живот на водещата наистина е сериозно, а дългогодишният й брак със сърбина Бранко е пред разпад, научихме сензационно от нейни колеги. Близки до ВИП съпрузите се кълнат, че семейните отношения, които двамата демонстрират пред обществото, са проформа, най-вече в името на децата им Лазар и Хана.

Според запознати разривът между Ани и Бранко е настъпил преди няколко месеца. Съпрузите решили да се разделят съвсем единодушно, без никой от тях да прави какъвто и да е опит за спасяване на брака. Звездата от централната информационна емисия на Би Ти Ви и половинката й обаче се разбрали да не стигат до съдебната зала за развод, за да не хранят светските клюкари и медийните хроникьори.

Ани и Бранко с децата

Голямата промяна се изразявала в това, че главата на семейството Бранко напуснал жилището изнасяйки целия си багаж от там. За непълнолетните наследници грижата поела новинарката, която разчитала изцяло на майка си в помощта за малчуганите.

Служителите в Би Ти Ви също били наясно за раздялата на звездната двойка. Понеже и Ани, и Бранко работят в частната медия, колегите им отдавна знаели какво се случва, но избягвали да коментират темата пред самите тях, за да не ги обидят.

„Факт е – Ани и Бранко вече не са заедно. На всички много ни е мъчно, защото те бяха едно от най-сплотените семейства в телевизията. Преди бяха неразделни, винаги намираха повод да се срещнат по коридорите. Сега е обратното – всички се стремим да не се засекат някъде, защото на самите тях им е криво от случилото се“, изясняват ситуацията кадри от частната медия.

Най-голямата мистерия обаче остава каква е точната причина, накарала Ани Салич и Бранко да вземат толкова сериозно решение и да прекратят окончателно 15-годишния си брак. Единственото видно от поведението им било, че новинарката приемала много по-спокойно положението и се държала желязно, сякаш всичко си е постарому.

За разлика от нея, сърбинът бил на ръба на нервите си. В последните няколко седмици, Бранко буквално се стопил и заприличал на своя бледа сянка. Движел се замислен из Би Ти Ви, бил готов да се скара с всеки за най-малкото и непрекъснато пушел цигара след цигара.

По всяка вероятност страданията на г-н Салич са съвсем заслужени. Колегите на двамата съпрузи не вярват причината за развода да е в Ани. Според тяхното мнение, новинарката държала на съпруга си и години наред понасяла безропотно коцкарските му навици и слуховете, че й кръшка дори с колежки от телевизията. Сега обаче чашата с търпението на Ани преляла и тя решила да даде завинаги урок на Бранко.

Най-лошото от всичко е, че големите жертви на развода са децата на семейство Салич. И Лазар, и Хана са в изключително трудна възраст. Първородният наследник тепърва навлиза в пубертета, а малката му сестричка тази година е първокласничка. В името на дъщеря си и това, че тръгва на училище, двамата родители дори направиха компромис и отидоха заедно на първия учебен ден в Италианския лицей този понеделник.

Там обаче всичко било повече от странно. Ани и Бранко пристигнали поотделно – тя с Хана, а той сам с мотора си. Новинарката била издокарана в елегантен черен тоалет, а мъжът й бил облечен с размъкнати дрехи и износено яке. През цялото тържество те не обелили и дума помежду си, а за да избегне разговора си бившата си съпруга, Бранко се правил на фотограф и кръстосвал училищния двор, въоръжен с огромен обектив в ръка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *