Анелия се съблече в новия си клип

Анелия

Красавицата показва плът в новото си видео „Яко ми действаш“. Анелия е страшно предизвикателна и клипа стана тотален хит в Интернет пространството.

Толкова яко подейства на потребители това видео, че рязко раздели Интернет потребителите на два лагера – порно или еротика е това. Екссъпругата на Коко Динев отново ни изненадва с тотално новият си имидж. И преди сме виждали певицата гола, но никой не е очаквал чак толкова гореща еротика.  Въпреки това коментарите в мрежата относно визията на клипа са предимно положителни. Видеото

Екссъпругата на Коко Динев

е снимано в гореща Гърция, а песента „Яко ми действаш“ е нейното  първо парче след тиражирането на албума „Игри за напреднали”. Текстописец на хита е Йордан Ботев, а музиката и аранжимента са на Николай Пашев. Самата красавица признава, че това е нейният първи проект за летния сезон – тя ни е подготвила общо три, които ще чуем до началото на есента. Като два от тях са много комерсиални, а третият е клубно денс парче, с доста различно звучене. Както казва самата изпълнителка – тя го е записала за свое удоволствие.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZQbyq_eX6lY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *