Анелия показа белези от силикон

Анелия
Анелия

Грозни белези показа фолкпевицата Анелия на последното си участие. Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ се появи на сцената с вталена пола и с къса блуза, която едва-едва покриваше гърдите й. След първите няколко по-резки движения на звездата феновете й успяха да видят откъде точно хирурзите са й поставили 250 кубика силикон – точно под гърдите й.

Тънки линии под гърдите и издават откъде са налели 250 кубика
Тънки линии под гърдите и издават откъде са налели 250 кубика

На операция за уголемяване на бюста Анелия се подложи през 2008 г., малко след като се разведе с бизнесмена Коко Динев, който завъртя любов с колежката й Емилия. Преди това изпълнителката се славеше като една от малкото певици в жанра, разчитащи само на естествената си красота. До този момент Анелия дори не бе намеквала, че има някакви притеснения и обмисля да увеличи размера на гръдната си обиколка. Затова и феновете, и колегите й бяха изненадани, когато без никакви предупреждения тя дефилира с новите си напращели цици на няколко участия.

Анелия силиконВпоследствие певицата избягваше въпросите, свързани с естетическата й корекция. Чак по-късно се разбра, че Анелия е била доста скромна в избора на количеството силикон, с което да напомпа бюста си – само 250 кубика. От последното й участие, на което разкри белезите си от операцията, се разбра и по кой метод е правена, коментират колежки на звездата.

 

 

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/nTk3elh3YWY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *