Анелия пак се събра с наркобоса Иляка

Анелия

  Неочакван обрат в личния живот на Анелия! Бившата жена на футболния и хазартен бос Коко Динев се върна при старото си гадже Илиян Димитров, по-известен като Иляка. Последният е сочен за един от най-изявените столични наркопласьори.

В списъка с интимните завоевания на Анелия Иляка е непосредствено преди пловдивския плейбой Мартин Данона. С милионерския наследник заралийката започна връзка през 2010 година и по всичко личеше, че отношенията им са сериозни. Пайнерката даже го представи на медиите. Тя гордо позираше на светски събития до Мартин, чийто баща е собственик на транспортна фирма, обслужваща известна марка млечни продукти.

Данона, както всички наричат 26-годишния младок, се задържа с Анелия доста дълго време. Дори се говореше, че двамата обмисляли да заживеят заедно. Вместо да се нанесат под един покрив обаче, те неочаквано се разделиха.

След разлъката фолкпевицата бе свързвана с няколко спорни бизнесмени. Сред сочените за нейни последни гаджета бе пловдивският богаташ Жоро Казиното.

Днес Анелия пак била пристанала на Иляка. Не е ясно обаче дали за това е наясно Коко Динев. Във фолксредите се обсъжда, че изпълнителката се стараела да скрие авантюрата си с наркопласьора от бащата на дъщеря си.

Още при първото й залюбване с Иляка Динев не одобрил връзката. Даже заплашил Анелия, че ще й вземе малката Ивон, ако не скъса с търговеца на дрога, твърдят хора с претенции да са запознати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *