Анелия и Гергана си простиха

Анелия и Гергана

  Анелия и Гергана отново са приятелки. Цели 7 години двете не си говореха и дори избягваха контакти по фолкмероприятията, на които се засичаха. Войната им обаче приключи също толкова неочаквано, както и започна.

Продължава да е загадка защо изобщо Анелия и Гергана се изпокараха. Самите те упорито избягват да дават обяснения по темата. Драмата им е може би единствената в бранша, която остава неразкрита.

До 2005 година Анелия и Гергана бяха повече от колежки. Тогава те бяха най-успешните нови надежди на „Пайнер“. А това, че бяха конкурентки, не пречеше на дружбата им. Двете буквално бяха като сестри, неразделни и по концерти, и в свободното си време. Дори записаха и дует – „За теб, любов“. И точно тогава нещо се случи. Изненадващо фолкзвездите сложиха край на дружбата си. Според мълвата инициатор на раздялата била Гергана. Анелия се опитвала да възстанови приятелството, но колежката й била непреклонна. Ако се вярва на слуховете, блондинката от Димитровград страняла от заралийката, защото я заподозряла, че се друса. Но дали това е така, никой не се наема да твърди.

Е, студената война между двете е вече минало. Гергана неочаквано се появи на концерта в НДК, с който бе отбелязан 10-годишният творчески юбилей на Анелия. Димитровградчанката бе сред малкото представители на фолкбранша, които уважиха бившата съпруга на Коко Динев.

Освен изненадващото присъствие на Гергана на концерта се коментираше и друго – гащите на Анелия които се видяха няколко пъти. В опита си да покаже колко добре танцува, юбилярката виреше крака срещу публиката и зрителите можаха да разгледат най-подробно кюлотите й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *