Андреа пак избухна: Митко Пайнера е изедник!

Андреа

Тежък удар нанесе Андреа по реномето на бившия си работодател инж. Митко Димитров. При гостуването си в тв. шоуто „Папараци“ тя намекна ачик-ачик, че шефът на „Пайнер“ държи в страх подчинените си певици и им прибира огромна част от доходите. На изпълнителките, с които имал договор, босът оставял пари, колкото да не умрат от глад. Същински чорбаджия изедник!

Когато в димитровградската музикална компания се разчуло, че Андреа напуска, нейни колежки се втурнали да разберат подробности. Други обаче не посмели да я потърсят и разпитват – плашели се да не би Пайнера да ги накаже задето контактуват с бегълката. Изгората на Кубрат Пулев изключва възможността Митко Димитров да е издал забрана за разговори с нея, но го смята за индиректно виновен задето с действията си е насадил боязън и малодушие сред звездите си.

„Чудя се защо всички се страхуват?! Може ли хора, които влагат толкова много пари, клипове… да треперят от страх?!“, недоумява Андреа, която напусна чалга гиганта преди няколко седмици.

Хитовата блондинка категорично не е съгласна с финансовата политика на бившия си началник, стана ясно от интервюто й в „Папараци“.

Андреа

Тук му е мястото да припомним, че практика във фирмата е певиците да правят значителни отчисления за боса от всеки свой хонорар, като в замяна на това той им осигурява участия, реклама във ведомствената телевизия „Планета“ и т. н.

„Всички се съгласяваме на всичко, само и само да имаме малко. Такива сме и като нация: Ами какво да се прави, поне да има какво да ядем!… Ти се съгласяваш с това отношение към теб и ако се чувстваш недооценен, сам си си виновен – така си искал. Повечето мои колежки, вместо да си търсят парите, които реално заслужават, ги вземат от своите приятели, гаджета… Нещо, което ги поставя в неморална светлина“, недоволства Андреа.

Според нея установените от „Пайнер“ практики са не само порочни, но и пречат на българските изпълнители да достигнат европейските и световни върхове.

Любимата на Кубрат Пулев отрича причината за напускането й да е обида от фаворизирането на други нейни колежки. Тя твърди, че изобщо не страда задето е останала без престижна награда на последната церемония по връчването на фирмените призове. „Тези статуетки нямат морална стойност за мен, защото знам как се раздават. Трябва да е по заслуги, но не е“, коментира Андреа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *