Анджелина Джоли гасне!

Анджелина Джоли отново е в болница
Анджелина Джоли отново е в болница

Анджелина Джоли е на ръба между живота и смъртта. Актрисата е отслабнала зловещо и лекарите са силно притеснени за нея. Здравословните й проблеми бяха оповестена преди дни от американското списание „ОК“. Според изданието състоянието на звездата е повече от трагично.

В шокиращата статия се казва, че след процедурите, на които се подложи, за да избегне риска от рак, тялото на Джоли е омаломощено. Лекарите Наблюдават показателите й ежедневно а Брат Пит е зарязал всичките си служебни ангажименти и спешно се е върнал при жена си, за да й е опора.

Анджелина Джоли и Брад Пит
Анджелина Джоли и Брад Пит

През април актрисата се подложи на двойна мастектомия. Целта на това, както вече стана дума, бе да се намали вероятността от развитие на рак на гърдата.

В рода на звездата има фамилна обремененост от болестта. На 27 май от рак на гърдата почина 60-годишната Деби Мартин – леля на актрисата. Майката на Джоли – Марша Бертран, пък умря през 2007-а на 56-годишна възраст след продължило 7 години лечение от същия вид онкологично заболяване. Именно затова и Анджелина реши да се подложи на серия тестове.

Изследванията откриха, че носи „увредения“ ген BRCA1, който повишава вероятността от рак на яйчниците и млечната жлеза. Тогава актрисата заяви, че не иска да причини страдание на децата си, умирайки от рак, докато те са малки.

Холивудската красавица изобщо не се поколеба да легне под ножа, за да отстрани гърдите си.

Тя се закани на по-късен етап да изреже и възпроизводителните си органи.

На мястото на изрязаните ц*ци на Джоли й бяха поставени силиконови импланти. Веднага след процедурите тя се появи публично, за да успокои всички свои фенове, че здравето и самочувствието й са наред.

Сега от няколко седмици актрисата избягва публични изяви.

„ОК“ информила, че тя се е подложила на сложни медицински процедури за отстраняване на яйчниците. Така възможността за развитие на рак при нея щяла да спадне на едва 5 %.

Уви, при Анджелина се появили усложнения. Заради хранителните й смущения в последните години тялото й било доста отслабнало и жизнените й показатели се влошили. Лекуващите лекари се притеснили, че холивудската звезда може да не успее да се възстанови напълно и дори да умре. За да предотвратят летален изход, те препоръчали на актрисата да не напуска болницата, преди да започне подобрение.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *