Ангел слага нови ц*ци

Ангел
Ангел

  С деликатна мисия беше в Турция младият изпълнител на „Ара“ Ангел. Певецът посети тамошна клиника, за да премахне двойната си гуша при известен пластичен хирург на име д-р Хамид Айдън.

В коридорите на здравното заведение Ангел се сблъскал не с кого да е, а с международно известната актриса Берен Саат. Тя е позната у нас с ролите си на Бихтер в „Забраненият плод“ и на Фатмагюл в „Пепел от рози“.

Ангел„В клиниката имаше много барнати мъже и жени с тъмни очила и охрана. Не ги разпознах. И Берен нямаше да разпозная, ако приятелката, която ме придружаваше, не ми каза коя е“, разправя певецът.

Ангел така и не разбрал какво е правила актрисата в болницата. Самият той имал голямо желание да си оперира там двойната гуша, но след прегледа специалистът го разубедил. И тъй като все пак не искал да е капо, Ангел решил да се подложи на друга естетическа процедура – възстановяване на косата.

„Взеха ми кръв от вените на ръцете. Разясниха ми, че тя се преработва, от нея извлича плазмата и след това вече я вливат в скалпа с някакви тънки игли. Прозвуча ми някак зловещо, но пък е почти безболезнено. Като цена е съвсем достъпно, а й ефектът е просто поразителен“, споделя изпълнителят на „Живее ми се“.

В Турция той видял и как се поставят гърди на мъж. Не женски, а добре оформени и мускулести. „Пациентът беше техен известен актьор на име Йълмаз Ердоган известен от филма „Имало едно време в Ападола“. След време бих си направил и аз такива гърди. Но ми разясниха, че те са нещо временно. След това се махали, тъй като ние нямаме жлези като тези на жените, които да ги придържат. При мъжете изкуствените гърди в един момент увисват и вместо ефект, става дефект“, обяснява Ангел.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *