Алисия стресна почитателите си!

Алисия

Чалга звездата Алисия, сериозно изплаши голяма част от своите почитатели с поста в личния си Facebook. Там фолк певицата се закани, че няма да ги радва с фолк изпълненията си в столична чалготека.

Съобщението хвърлило в потрес нейните фенове гласяло, че поради независещи от нея причини нямало да пее в Night Flight. Повечето фенове побързаха да изкажат своето възмущение, а някои и притеснение от създалото се конфузно положение.  Оказа се, че няма място за драми. Просто певица и босовете на клуба са се разбрали нейното участие да бъде през есента, а не сега, защото повечето софиянци в момента са на

Алисия и Ники Михайлов

почивка. Това накарало и изпълнителката да реши да замине на спонтанна кратка почивка.  Така Алисия опроверга слуховете, че въобще спирала да пее по клубове или че отсвирила въпросният клуб завинаги. Което е чудно имайки предвид, че този клуб е едно от нейните любими заведения, не еднократно си е признавала половинката на Николай Михайлов. Дори честичко светската двойка купонясвала в прословутото заведение.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/01XV_bJGrcQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *