Алисия си промени годината на раждане! Лъже, че е на 29 г.

Алисия

  Известните у нас никак не обичат да признават на колко точно години са. И дори нагло лъжат кога са се родили. По този параграф някои съперничат на Марая Кери, която твърди, че няма рождени дни, а само годишнини.

Самата тя завинаги останала на 12. Най-коментирана е възрастта на доайенката в естрадата Лили Иванова, за която всеки българин има своя версия на колко точно е.

Едни твърдят, че е родена през 1936-а, други – през 1939 година. Мнозина се шегуват, че ако един ден настъпи апокалипсисът, певицата Шер ще броди сама по земята и ще стиска в ръце икона на Лили.

Лили Иванова

Въпреки всевъзможните твърдения и убеждението, че Иванова е библейски стара, тя е родена през 1939-а и днес е на 73 показва проучване, направено сред останалите живи нейни съученици.

Не малко други колежки на Лили крият ЕГН-то си по-строго от формулата на „Кока-кола“.

Пример е Катя от дует „Ритон“, която през март чукна 54. Певицата все още се опитва да минава за секссимвол и не се дава по деколтета на фолкаджийките. Дори твърди, че е кръстница на единица мярка за бюст – един ритон.

Кристина Димитрова смело навлезе в 50-те, макар всички да твърдят, че може да мине за гадже на някой от синовете си. Катето Евро обаче загуби младежкия си блясък, заставайки зад печката в „Станция Нова“. Именно там й проличаха всичките 56 лазарника. С година по-млада от нея е Аня Пенчева, която обаче продължава да бъде несменяаемата сексикона на българския театър и кино.

Аня Пенчева

Макар винаги да е била далеч от излишната суета, Росица Кирилова също избягва темата за годините. Догодина тя ще навърши 50, което е твърде изненадващ факт, защото през последните 20 години почти не се е променила визуално.

Много добре изглежда и Йорданка Христова, която често изтъква, че е много по-млада от Лили, но винаги пропуска да отбележи с колко точно. Разликата им е едва четири години и догодина фаворитката на Фидел Кастро става на заветните 70.

Любимката на няколко поколения Татяна Лолова пък вече е на 78. Подобно на колежките си от сцената и естрадата тя отбягва темата възраст. Заради следите на времето и бившата първа дама Зорка Първанова не споделя подробности за годината, в която се е родила. В момента тя е на 54, а преди две години твърдеше, че е на 50, като тогава няколко всекидневника дори й честитиха половинвековния юбилей.

Катя от дует "Ритон"

БСП остриетата Мая Манолова и Корнелия Нинова също са в потрес от остаряването. Първата напоследък се опитва да изглежда значително по-млада, избирайки все по-стилните тоалети и модерни прически, с които се опитва да ни убеди, че е в своите късни 30. Истината обаче е, че е с десетилетие по-възрастна и вече е на 47. Нинова пък стана на 43.

На толкова са и някои от най-популярните фолк певици – Ивана, Рени, Есил Дюран. През годините обаче се е наложило мнението, че първата е родена през 1970-а, което не е вярно. Другите две са наборки, кандидатствали заедно в Консерваторията. Наскоро Дюран се оплака, че с напредването на възрастта й е все по-трудно да поддържа перфектната си фигура. Тогава обаче отказа да уточни какво значи за нея това „напредване“.

Мая Манолова

Допреди петилетка Камелия също яростно криеше годините си, но днес с гордост признава, че вече е на 41. Мнозина не могат да повярват, че това е истината, заради свежия вид на блондинката дори когато е без грим. Любимата на ред футболисти Алисия пък е родена през 1982-ра и трябваше на 1 март тази година да празнува юбилей. Тя обаче скри умело една година от възрастта си и на всеослушание заяви, че всъщност била на 29. Забавното е, че в профила й в Уикипедия е изписана новата й година на раждане, а само допреди месеци стоеше старата.

Един от най-красивите ни и успешни модели – Гергана Полежанова, също не признава на колко години е. В Италия, където работи, твърди че е ту на 28, ту на 29, а всъщност вече е на 36.

Красавицата споделя, че възрастта не й е комплекс, но доста от модните агенти са предубедени, ако дадена манекенка е прехвърлила 30-те. На същата възраст е и Ирен Онтева, която обаче за нищо на света не би показала личната си карта.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *