Алисия се обяви против пиратството!

Алисия

Най- оборотната чалга певица Алисия, сочена от почитателите си за българската Виктория Бекъм, се обяви твърдо против музикалното пиратство.

Поп фолк дивата стана една от 19-те артисти, включили се в инициативата „За да има музика и утре“. Целта на тази кампания е да представи на обществото, че трудът на певеца е тежък и че това е професия, а не хоби. Занаят, от който изпълнителите и композиторите се издържат.

Кампанията е дело на БАМП, Профон, Мюзикаутор и АБРО. В рамките на инициативата, чалга звездата Алисия заедно с още 18 творци ще се опита да научи феновете си, че е необходимо да уважават труда им и да купуват легалните дискове, а не да ги теглят от торенти.

изкусителката Алисия

На нейното мнение е и колежката й Джина Стоева и Радостина Паньова. За целта трите поп фолк диви изоставиха, надяваме се временно, стайлинга на жанра и заснеха екстраординарна фотосесия в униформи, като мотото на новите снимки е „Да си музикант не е хоби“. Така певиците подкрепиха новата идея за легална интернет платформа за теглене на музика.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HJSowxFc6Fc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *