Алисия разчисти “Ара”

Алисия
Алисия

  Атмосферата в една от най-големите фолкфирми у нас – „Ара кмюзик“, е отровена от доста време насам, но досега шефът й Виктор Касъмов някак си успяваше да прикрие тежката ситуация. Компанията е разкъсвана от раздори и кадрови проблеми. Изпълнителите й оредяват бързо, а причината за това уж е неразбирателство им с ръководството.

Певците на Касъмов късат договорите си, защото смятат, че той толерира само две от звездите – Алисия и Емануела. Останалите ощетявал. Последен с писъци избяга от „Ара“ Джордан.

Крак повлякоха преди няколко години Бриана и Габриела. Тогава едрогър-дите дами се оплакаха, че продуцентът не е изпълнил докрай обещанията си да им направи топ хитове и клипове.

След тях от „Ара“ си тръгна Кали. Тя премина в лагера на „Пайнер“. Пример от нея взе Пепа, по-известна с прякора си Синята прашка.

Джордан
Джордан

Изпълнителката на „Евтини мераци“ е понатрупала доста опит в работата си с продуценти и днес тотално се е отвратила от тях. Търси вариант сама да се промотира или пък да се намърда в някоя голяма сръбска компания.

„Писна ми от продуценти рекетьори и сутеньори, които само и единствено ограбват труда на изпълнителите, без каквато и да е подкрепа. Постоянно подстрекават певиците си да търсят богати и заможни мъже, за да могат да им спонсорират продукцията, фирмите изискват от нас през 3 месеца песен и клип, а никакъв гръб не получаваме от тяхна страна“, беснее Пепа.

Скоро след нея договора си с Касъмов скъса и Таня Боева. За разлика от Синята прашка тя обаче не каза и една лоша дума за продуцента. Нямаше разправии и скандали, просто миналата година изпълнителката на „Лошо момче“ обяви, че с фирмата се разделят по взаимно съгласие. Впоследствие Таня промотира нов клип по телевизия „Планета“, но така и не подписа договор с „Пайнер“.

„Различни ни бяха вижданията за моето развитие, за нещата, които искам да правя. Имаше период, в който нищо не се случваше, а пък не съм човек, който обича да стои на едно място“, аргументира Боева решението си да скъса с „Ара“.

Подобен стимул да напусне компанията имаше и Крум. След като изтече договорът му с Касъмов той премина в „Пайнер“. Сега за това се бори и Джордан, който преди дни обяви: „Повече не искам да имам нищо общо с тях. Притежавам качества да бъда един от добрите изпълнители на България, но толкова години ме потискат и не ми позволяват да се развивам.“

В бранша се говори, че Джордан, а и всички останали бягат от „Ара“, защото са убедени, че са пренебрегвани заради галениците Алисия и Емануела. Певците масово смятат, че двете се ползват със специален звезден статут в компанията.

Алисия пееща по риза
Алисия пееща по риза

Проблем има и във фирмата на брата на Виктор Касъмов Ненчо. Последно от „Диапазон“ с панаир си тръгна Антонина. Тя се оплака се, че с колегите й били потискани заради Теодора. Последната имаше дългогодишна връзка с шефа си.

Разбира се, по всяка вероятност обвиненията на Антонина са безпочвени, но повторени многократно неминуемо влияят на останалите певици. Сега всички подозират Ненчо в кроенето на различни сценарии, а Теодора периодично отнася хули от конкуренцията си само защото е била интимна с продуцента си.

 

Пee само по риза

Алисия взе пример от колежката си Камелия и започна да носи ризите си като рокли. С такъв тоалет, пристегнат с колан с метална катарама, жената на Ники Михайлов и Валери Божинов се появи на участие в хитова дискотека преди няколко вечери. Изпълнителката на „Мистър Грешен“ отнесе доста подигравки заради тоалета си, но пък впечатли с перфектната си форма и ефектни ботуши. Токовете й са с етикет Gianvito Rossi for Altuzarra и струват близо 3000 долара.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *