Алисия: Преборих тежка болест, едва оживях!

Алисия

  Алисия едва не се гътнала от тежка болест. Самата тя не крие това, но не желае да дава подробности. Заради здравословния си проблем вакарелката обикаляла лекарски кабинети и си правела всевъзможни изследвания месеци наред. Състоянието й било трудно за диагностициране и само някой като доктор Хаус можел да й помогне. В крайна сметка обаче всичко завършило с хепиенд.

Имах тежко заболяване, което не стигна до медиите. Беше много страшно“, доверила пред колежки в бранша Алисия. И на тях обаче не пожелала да каже от какво точно е боледувала. Страхувала се да не разгласят информацията и тя да достигне до близките й и да ги уплаши.

От няколко седмици изпълнителката е напълно изцерена. Тя е щастлива и благодарна, че Господ й е дал втори шанс.

Здравето на Алисия се влошавало постепенно, твърдят хора от най-близкото й обкръжение. Първоначално певицата получила симптоми на грипна простуда.

Лекувала се, но отново се разболявала Настинките й зачестили, заради което фолкпевицата се усъмнила, че нещо не е наред с имунитета й. Направила си изследвания и научила страшната диагноза, за която и до днес мълчи.

„Пази я в тайна, не желае да тревожи близките си. А и няма смисъл да я разгласява сега, защото вече е здрава и се чувства добре. Заболяването й е в миналото“, споделят познати на Алисия. И допълват, че причина за проблемите й са натовареното й ежедневие и стресът.

В последната година вакарелката действително бе подложена на огромно напрежение. При това притесненията й бяха свързани не само с работата й. Изгората на Мамин Ники трябваше да воюва на два фронта – с конкуренцията в професията си и с враговете в личния си живот. Певицата води тежка съдебна битка с бившия си мъж – футболиста Валери Божинов, а трябваше да търпи и подигравките на баджаначката си Николета Лозанова. Както е известно, плеймейтката открадна съпруга й, а Алисия отмъсти, като се гаджоса с бившия на „Плейбой“ звездата – Николай Михайлов.

Тези дни Николета пак не пожали съперницата си. Тя обяви, че Малката перука кръшка на жена си и изпълнителката от Вакарел последна ще разбере коя е заместницата й. Е не е ли способна такава реплика да разболее всяка жена?

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *