Алисия прави черни магии на Валери Божинов, твърдят роднини на футболиста

Валери Божинов

Така родата на футболиста си обяснява слабата му форма. Напоследък,  като че ли наистина таранът Божинов е по загубил малко своята острота в нападение. Факт, който даде храна за множество слухове и клюки.

А според приятелите на Алисия, това пък било извинение за лошата игра на футболиста. Но погледнато обективно, когато бяха заедно Алисия и Валери, той бе сочен за  един от най-силните футболни таланти в Европа.  Специалистите от цял свят му предсказваха бляскава кариера и дори предвиждаха неговите успехи да надминат тези на Камата Христо Стоичков.
Но, уви, както се вижда напоследък спортната кариера на Божинов върви от зле към

Алисия и Валери - когато бяха заедно!

по-зле. Имено това кара роднините на спортиста да подозират свръхестествена намеса от страна на злонамерени хора. А елементарната логика сочи, че единствено Алисия би имала някаква полза от провалената кариера на национала. Дори казват, че Валери заигра зле откакто започнаха проблемите му с Алисия. Формата му спадна и загуби желание за игра – коментират състоянието му. От своя страна феновета на Алисия контрират, че „куцият кон“ се чудел как да се оправдае. Не може да скиташ само по дискотеки и да си във форма, а през другото време да пишеш дивотии във Фейсбук.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *