Алисия пак се гаври с Николета

Алисия няма търпение да презентира новото си парче
Алисия няма търпение да презентира новото си парче

За да не са съвсем очевидни плановете й да вбеси Николета Лозанова, миналия уикенд Алисия оповести във фейсбук, че се нуждае от съдействието на феновете си. Звездата от Вакарел помоли почитателите си да й помогнат да избере коя песен да запише. Двоумяла се била между „Пак съм тук“ и „Добре дошла!“.

За улеснение певицата публикува и двата текста.

Николета Лозанова
Николета Лозанова

Първото парче е за споделената и щастлива любов, а второто съмнително напомня за любовния триъгълник Алисия – Николета – Валери Божинов. Впрочем ето точно за какво се пее там:

Казах ти, че е верен, мила, той на стила си – беше с мен, нато се влюби в теб и … ето как взе ти ролята на друга някоя. И по темата слушай ме сега: В списъка на бивши те добре дошла! Казах ти: „не бързай“, като ми се смя. Сега… смея се аз! В списъка на бившите му си след мен. Удобно ли ти е на място две? Как обърна се обаче – ти си тази, дето плаче.

„Добре дошла!“ не е първото парче, с което Алисия се опитва да дразни Николета. Подобна цел тя преследваше и с песента „На кръгъл час“, премиерата на която също бе на празник – миналогодишния рожден ден на плеймейтката.

За незапознатите с панаирите на Валери Божинов и жените му ще припомним, че той първо бе интимен с изпълнителката на „Ара“. Тя му роди син, а после някогашният национал се ожени за Лозанова. Тя също забременя от него, в резултат на което се пръкна дъщеричката им Никол. Понастоящем и Николета е бивша на футболиста, след като бе натирена заради системни изневери.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/l97C1GvGNyQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *