Алисия: Не съм бременна! (СНИМКА)

Алисия - Не съм бременна

Поп фолк звездата Алисия категорично отрече слуховете,  че била бременна. Красавицата подчерта, че в момента била в перфектна форма и се чувствала по–добре от всякога.

Певицата призна, че не планирала в скоро време пак да става майка и помоли медиите да спрат със спекулациите по темата. Фолк дивата даже пусна фотография, на която ясно се вижда, че действително е във върховна форма и наистина изглежда все по-добре от всякога.

Алисия

Певицата споделя, че не мисли отново да ражда и  в момента се радва на спокойна и хармонична връзка с  Ники Михайлов. Относно мълвата, че използвала връзките си във футбола, за да извличала материални облаги, изпълнителката е конкретна, че това е лъжа.

Блондинката никога не би използвала своя любим по този начин и опроверга клюката, че с парите за спорта си е направила поредните пластични корекции. Колкото до това, че искала да разори, че искала да разори Валери Божинов, защото я зарязал, Алисия завява, че не таила никакви лоши чувства към бившия и ако ставала дума за пари, то е само и единствено защото иска да подсигури бъдещето на Валери – младши.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/HJSowxFc6Fc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *