Алисия и Николета се сдобриха – заедно при Графа!

Алисия и Николета Лозанова

  Най-после примирие между Алисия и Николета! Враждуващите баджаначки заровиха томахавките на участие на Графа в пловдивско заведение.

Фолкпевицата и плеймейтката издържаха повече от 2 часа в непосредствена близост една до друга, при това без да се хванат за косите. Е, не си проговориха, но и не си разменяха обиди или изпълнени с неприязън погледи.

„Тия двете да не би да ни разиграват с мелодрамите си и всъщност тайно да са си приятелки? Ако наистина не можеха да се дишат, щяха да се избягват“, учудиха се в дискотеката,когато Алисия влетя със свитата си. В едно от ВИП сепаретата Николета вече се бе разположила със свои дружки и се смееше.

Алисия

Ася, както е истинското име на певицата от Ихтиман, дори не трепна, когато забеляза омразната си персона.

Престори се, че не я познава и седна на съседна маса. Хладнокръвие запази и Божиновица. Николета се направи на разсеяна и не удостои с поглед настоящата половинка на бившия си Ники Михайлов.

Присъствието на Алисия и Николета в заведението промени темата на вечерта. Вместо Влади Ампов – Графа, който се раздаваше на сцената, гостите обсъждаха двете баджаначки. Имаше дори залози дали врагините ще се сбият и ще се разхвърчат екстеншъни. Нищо подобно обаче не се случи. За пръв път от доста време насам Алисия и Николета се държаха прилично и предпочетоха вместо скандали, да вдигат наздравици.

Николета Лозанова

Запознати твърдят, че било чиста случайност това, че Алисия и Николета се озовали едновременно на участие на Графа.

Лозанова била в родния си град покрай кастинга на риалитито „Къртицата“, в което предстои да участва. След тежко препитване на кандидатите за предаването тя решила да се разсее, като посети с приятелки едно от любимите си заведения. Алисия пък имала изява предната вечер в пловдивска дискотека. Нейни дружки я убедили да остане още ден, за да отидат заедно на рецитала на Влади Ампов. Дали плеймейтката и певицата са заровили окончателно томахавките, само времето ще покаже. Не е изключено сегашното примирие да е затишие пред буря и да последват нови епизоди от войната между двете съперници.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *