Алисия и Ники Михайлов пред раздяла заради изневерите на вратаря!

Ники и Алисия

Светската двойка почерпи челен опит от друго известно семейство, Валери и Николета, които в момента си почивали един от друг. Според мълвата, скандалът между чалга звездата и вратаря избухнал заради … конкуренцията! Не, не заради Николета, а заради всички наперени фолкаджийки под тридесетте години.

Алисия, която вече сърба попарата на Валери, отново попадна в подобна ситуация. Ники Михайлов държал да запази топъл не, а направо горещ спомен от всяка чалга секс-бомба. Певицата разбрала за хобито на вратаря правейки си фризурата в най-актуалния чалга салон в столицата. От там научила, че е накичена с рога, като благороден елен от своята любов. Алисия не

Алисия

издържала на сплетниченето на стилистките и изхвърчала моменталически да дири малката перука. След като го намерила, му спретнала пълен театър с кулминация и развръзка. Изпълнителката искала кръв и писмени обяснения, опровергаващи слуховете. Все пак дори това да се окаже поредната очерняща клюка, все пак да си припомним, че любимият й съвсем не е ангелче с розови крилца. Интригантите свързваха футболиста с мимолетни флиртове с Галена и Преслава. И дори, че катастрофата в която попадна, била след запой с пищна певачица от Добрич. Няма дим без огън са казали хората.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/jnLTC2oZlrE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *