Алисия и Емануела се изгавриха с размера на парчето на Валери Божинов в клипче!

Алисия и Емануела

Битката между двете светски двойки Божинови и Михайлови на медийното бойно поле кипи с всички сили, позволени и не толкова позволени средства. Последният удар бе нанесен на Божинови.  

От няколко часа в Интернет феновете се дивят на новото видео на Алисия и Емануела, в което певиците описват вида, размера и дължината на божиновата гордост. Както се казва старата песен на нов глас запя Алисия, но този път буквално. Във видеото, което е направено най-вероятно скоро след раздялата на Валери и Алисия, освен Емануела участват и още двама техни колеги. Фолк дивите припяват парчето на Емануела „Досещай се сам“.

Алисия и Емануела са си близки и споделят интимни тайни

Посред акапелното изпълнение Емануела казва на Алисия „А сега, само за Алисия — вид, размер, дължина, как доволна ли съм била, искам с Ники Михайлов да те накажа!“. Още се вижда как Еми тръгва да казва още нещо към Валери, но Алисия не й позволява и през смях казва, нещо от сорта, да не си посмяла, спри!

Николета Лозанова и Валери

Видеото предизвика доста коментари във феновете на двете двойки, като някои дори изказват съмнение, че може би Алисия първа е нарушила брачната клетва и е изневерила на Валери с Ники Михайлов, но повечето смятат, че просто с това изпълнение Алисия си чеше  нараненото его. Очакваме отговора на Божинови и специално на Николета Лозанова, известна със своите оригинални хрумки в това отношение.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/vIsd5QEP5J8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *