Алисия изневерила първа на Валери Божинов, а после се изкарва жертва

Алисия и Емануела

  Цялото тръшкане и литрите сълзи на които станаха свидетели феновете на Алисия при раздялата й с Валери Божинов, се оказват лъжа и измама. Фалшиво е било страданието на певицата за провалената връзка с бащата на сина й. Истината е, че дамата от Ихтиман първа сложила рога на футболиста и сама си е виновна за положението, в което се намери.

„Преструвала се е. Тя му е изневерявала още докато са живели заедно“, коментират в бранша след появата на скандално видео в интернет. Въпросният клип е заснет по време на радиоучастие на Алисия и колегите й Дебора, Крум, Емануела и Кристиана. Не е ясно дали записът е излъчен в ефир, а и няма значение. Важното е, че сега той излезе на бял свят и даде яснота за това колко подмолна е и в любовта певицата с рождено име Ася.

Алисия и Валери Божинов

Споменатото видео е правено доста преди Алисия да се раздели с Валери Божинов. От кадрите се вижда как блондинката и колегите й изпълняват песента „Досещай се сам“. Всичко върви по сценарий, докато в един миг Емануела не решава на импровизира. Тя запява парчето с друг текст, който си измисля на момента: „И сега, много специално за Алисия…..Вид, размер, дължина и доволна ли съм била, искам с Ники Михайлов да те накажа“.

Алисия е смутена и закрива с ръце лицето си. Единственото, което тя успява да заяви, е, че я вкарват в поредна интрига.

Дали обаче е случайност, че след раздялата си с Валери Божинов ихтиманката се загаджи именно с Ники Михайлов? Ако се съди от клипа, не е ли по-логично Алисия да е изневерявала с вратаря още преди нападателят да й е бил шута?

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *